Zvezda serije „Čuvari plaže” danas ima 53 godine, a izgleda kao devojčica (FOTO)

24.04.2021

15:37 >> 19:03

0

Autor: D. Božović

Glumica Dona Deriko je svojim mladolikim izgledom u šestoj deceniji oduševila sve

Zvezda serije „Čuvari plaže” danas ima 53 godine, a izgleda kao devojčica (FOTO)
Copyright Printscreen Instagram/donnaderrico

Zanosna plavuša, Dona Deriko, koja je ostvarila značajnu ulogu u čuvenoj seriji „Čuvari plaže”, iako ima 53 godine, ona izgleda kao devojčica, a svojom savršenom figurom postavila je standarde svim svojim koleginicama.

Iako gazi šestu deceniju Dona nikoga ne ostavlja ravnodušnim svojim izgledom, a njene nedavno objavljene fotografije u minijaturnom belom bikiniju izazvale su pravu pometnju na društvenim mrežama. Glumica ima gotovo savršenu figuru, ravan stomak, zanosne obline, a i njeno lice izgleda mladoliko. Ovakav perfektan izgled je zapravo rezultat raznih estetskih operacija koje su joj pomogle da izgleda kao devojčica.

– „Ova žena je sa druge planete”, „S godinama sve si lepša”, „Da li je moguće da imaš 53 godine?”, „Dona je prava bomba”, „Ona nema kokurenciju”, „Kakav izgled u šestoj deceniji” – bili su samo neki su od komenetara ispod Doninih objava.

Glumica je zatezala je kožu lica, a pre nekoliko godina podvrgnula se i zatezanju kože ruku, stomaka i liposukciji.

Dona je i te kako svesna svog izgleda, te se na njenom Instagram nalogu često mogu naći fotografije na kojima je pozirala u provokativnim izdanjima. Inače, glumica se ranije fotografisala potpuno naga u humanitarne svrhe.

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike