Sloba Vasić o popularnosti, narkoticima i zavisnosti od lekova: Skrivao sam od svih šta mi se dešava

22.10.2022

09:06

1

Pevač je prvi put otvoreno pričao kroz šta je prošao otkako se proslavio u muzičkom takmičenju

Sloba Vasić o popularnosti, narkoticima i zavisnosti od lekova: Skrivao sam od svih šta mi se dešava
Sloba Vasić - Copyright Sloba Vasić / printscreen / Instagram

Sloba Vasić se proslavio u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a popularnost koja je bila velika i odjednom se stvorila mu nije u potpunosti prijala.

Kako je istakao, bilo mu je teško da se izbori sa svime što mu se dešava, pogotovo što su uz popularnost došle i neke druge stvari.

- Mi smo zaista odjednom postali poznati, bio je to lep period ali i drugačiji u odnosu na sve što se dešava danas na muzičkom tržištu. Bio sam dete kada sam sve to počeo i sve se nametnulo, velika popularnost, veliki novac i sve što ide uz to. Moja generacija je bila jako uspešna i svi su dobri pevači. Desilo se nakon takmičenja da me je zadesio veliki hit „Anonimna“ koji je samo još duplirao moju popularnost, novac i bilo mi je teško kako da se izborim - priznao je Sloba.

ATAImages/ A.A.
Sloba Vasić

Kako je pevač istakao, on je molio menadžere da mu spoje barem dva slobodna dana jer više taj tempo nije mogao da izdrži ni psihički ni fizički. Prisetio se i da mu glas nije zvučao dovolno dobro usled takvog umora.

Veoma mlad ušao je u svet estrade, a mnoge je baš to odvelo na pogrešan put. U emisiji "Život priča priče", Sloba je istakao da se nikada nije drogirao, iako su to govorili za njega.

- Da, nudili su mi kako bih lakše izdržao, između ostalog. Priđu jednostavno i pitaju da li konzumiram. Umeo sam da popijem alkohol, to priznajem, ali nikada se nisam drogirao iako znam da za mene kruže te priče - kaže pevač.

Nedugo posle svega što ga je snašlo desio mu se i prvi napad anksioznosti. Posetio je lekara, a to je podstaklo konzumaciju lekova na nepropisan način.

Instagram printscreen/slobavasic_official
Sloba Vasić

- U početku sam odlazio svako veče u bolnicu, nisam znao da li mi je visok pritisak na nervnoj bazi. U bolnici su mi dali prvo tablete za snižavanje pritiska, ali pošto sam dolazio nekoliko večeri jer su se javljali meni nepoznati simptomi, onda su mi dali tablete za smirenje. Prvo sam pio jedan lek, da bih posle povećavao dozu - otkrio je pevač sa knedlom u grlu.

Lekovi su godinama pomagali Slobi da se smiri, a u to vreme je izbegavao da se medijski eksponira jer se plaši da bi to moglo da izazove nove napade.

On nije želeo da se sazna za taj deo njegovog života, a najveću podršku u svemu ima od supruge Jelene. Ipak, ni njoj nije sve odmah priznao.

24sedam/Ivan Mitić
Sloba Vasić sa suprugom

- Ja sam i njoj ćutao o tome, borio sam se uz lekove i jednog dana sam joj sve priznao. Nije to faza za Lazu Lazarevića, nije čovek lud, ali prosto nisam bio stabilno. Kad sam joj rekao, odmah je tražila rešenje i eto... Uz njenu pomoć i uz pomoć terapija Lave, ja sam rešio svoj problem. I zato pričam sada o tome, da ljudi znaju da ima rešenja. Ne pijem više lekove, od sedmog dana više ne brojim. Zaista sam im zahvalan - ispričao je Vasić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike