Jovana Jeremić o estetskim korekcijama koje je uradila i koje tek ima u planu! Voditeljka hoće da uveća grudi: Sve ću snimati!

01.10.2022

11:42

0

Autor: Marija Mitić

Najavila velike promene za mesece pred nama

Jovana Jeremić o estetskim korekcijama koje je uradila i koje tek ima u planu! Voditeljka hoće da uveća grudi: Sve ću snimati!
jovana jeremic transformacije copy - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Youtube/Pink/Pravni

Voditeljka Jovana Jeremić dosta se menjala tokom godina, odnosno otkako je gledamo na malim ekranima. Osim zbog prirodnog procesa starenja, ono što je vidljivo jeste i da se Jovana podvrgla pojedinim estetskim korekcijama, kao što su uvećanje usana te korigovanje obrva, a ona sada otkriva šta je tačno radila na sebi kao i šta ima u planu da koriguje.

Naime, Jovana kaže da se invanzivnim metodama još uvek nije podvrgavala, ali i da će, kada do toga dođe, svakako obavestiti javnost.

Instagram printscreen/jeremicjovana
Jovana Jeremić

- Nisam radila ni jednu operaciju. Ja kad budem planirala da radim, ja ću to snimati, a to će se dogoditi u sledećem delu godine - kaže Jovana, a onda otkriva i šta želi da promeni na sebi.

- Planiram da mastima dopunim grudi, jer su mi se posle dojenja dosta urušile. Ja sam imala fantastične grudi, i generalno sam protiv silikona, a to što budem radila je poseban vid kampanje vezan za moj imidž. Nikakvi silikoni, samo prirodno.

- Nisam radila plastične operacije, samo sam prirodno tako starila. Sve je moje, čak i nos, ja imam jako lep rimski nos - otkrila je ona, pa dodala:

- Jedino šta sam menjala na licu, jesu usne, ali to ne spada u plastične operacije. Ja sada imam 31. godinu, i imam prelepo lice, tako da je tu razlika u godinama u pitanju - završava Jovana za Telegraf.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike