Bizarne navike svetskih zvezda: Ne kupaju se i ne peru ruke posle nužde, a neki su bolesno pedantni!

07.06.2024

07:45

1

Uživaju veliku slavu, a pate od opsesivno-kompulsivnog poremećaja

Bizarne navike svetskih zvezda: Ne kupaju se i ne peru ruke posle nužde, a neki su bolesno pedantni!
pamela pit dijaz1 copy - Copyright Photo by Jordan StraussInvisionAP/Profimedia

Svetski poznate zvezde uživaju slavu i popularnost, a malo ko zna s kakvim se bizarnim navikama i ritualima susreću.

Dok je pojedine sramota da pričaju o tome, drugi to sa svima dele, ne bi li lakše prebrodili svoje strahove. Čudne opsesije i rituale imaju glumica Megan Foks, bivši fudbaler Dejvid Bekam, Kameron Dijaz, Bred Pit, Pamela Anderson i mnogi drugi. 

Naime, glumica Megan Foks kada dođe u restoran počinje da se trese od straha, ali samo kada joj donesu pribor za jelo. Ona je priznala da pati od opsesivno-kompulsivnog poremećaja, te da ne može da zamisli da koristi viljušku ili kašiku koju je pre nje neko drugi koristio. 

Profimedia
Megan Foks

Njena koleginica Kameron Dijaz je nekada bila bolesno pedantna. U svom domu najviše je čistila kvake, pa je na kraju s njih potpuno uklonila boju. Osim toga, ona otvara vrata laktovima kako ih ne bi dodirnula rukama jer joj je to gadno i prljavo. Ali, tako je bilo nekada. Otkako je rešila da napravi pauzu u Holivudu, glumica priznaje da je nije briga ni kako izgleda ni kako živi.

- Ne moram više da brinem o tome kako izgledam. Izgled mi je doslovno zadnja stvar na pameti. Živim kao životinja, ne kupam se. Imam milion kozmetičkih proizvoda i svi skupljaju prašinu na policama. Možda dva puta mesečno uzmem neku kremu, namažem se i mislim - dobro, valjda je ovo dovoljno, hoće li delovati ako se namažem samo jednom? Jednostavno, trenutno nisam u situaciji da trošim bilo kakvu energiju na izgled - potpuno iskreno je ispričala bivša glumica.

Profimedia
Kameron Dijaz

Čudne navike ima i glumac Bred Pit. On slovi za jednog od najlepših muškaraca na svetu i miljenika ženske populacije, a sapun za ruke uopšte ne koristi jer „u njemu ima puno toksina“, dok Kristina Agilera ne pere ruke posle obavljanja nužde. 

Tanjug/ Joel C Ryan/Invision/AP
Kameron Dijaz

S druge strane, glumica za kojom mnogi muškarci uzdišu - Pamela Anderson, nikad se ne ogleda u ogledalu zato što se boji svog odraza. 

Bonus video:  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike