Luksuz na ivici razuma: Kardašijanovi proslavili Božić uz nastup muzičke zvezde i to u vili od 14 miliona dolara! (FOTO)

26.12.2022

11:59

0

I Deda Mraz je prisustvovao slavlju

Luksuz na ivici razuma: Kardašijanovi proslavili Božić uz nastup muzičke zvezde i to u vili od 14 miliona dolara! (FOTO)
Sestre Kardašijan - Copyright Instagram printscreen/kimkardashian

Porodica Kardašijan proteklog vikenda proslavila je Božić, a tokom ekstravagantne zabave koju su organizovali u krugu najbližih prijatelja, dom najstarije sestre Kortni bio je posebno ukrašen. 

Vila vredna 14,5 miliona dolara, koja se nalazi u Kalabasasu, ukrašena je nizom crvenih božićnih borova i obiljem čokoladnih poslastica, dok je kao "šlag na torti", bio nastup muzičke zvezde Sie.

Na brojnim snimcima koje su pripadnici najpopularnije porodice na svetu podelili na društvenim mrežama, posebnu pažnju privukla je malena Nort Vest, koja je zajedno sa devet puta Gremijem nominovanom pevačicom, izvela njene planetarne hitove "Snoumen" i "Šendelier". Prema pisanjima američkih medija, kantautorka je bila plaćena 250.000 evra, za 30 minuta nastupa. 

 

Živopisni pejzaži na fotografijama govore nam da je imanje Kardašijanove pretvoreno u pravu  bajku, te smo mogli videti ogromnu jamu ispunjenu stotinama lopti, namenjenih za igranje dece, kao i nekoliko džinovskih irvasa. Takođe, proslavi je prisustvovao i Deda Mraz, koji je najmlađim naslednicima Kardašijan imperije podelio poklone.

Veliku pažnju privukla je i Kim Kardašijan, koja je ovom prilikom pokazala da se vratila u red brineta. Rijaliti zvezda i preduzetnica nosila je svetlucavu Dolče i Gabana haljinu, koju je uklopila uz prefinjenu šminku, u vidu smeđih tonova.

 

 

Podsetimo, poslednjih dana, pažnja javnosti bila je usmerena na Kajli Džener, koja je zbog snimaka svog glamuroznog drveta bila na meti kritika. Naime, izabranica Trevisa Skota je na svoj TikTok profil okačila drvo visoko nekoliko metara, te je tom prilikom bila obasuta komentarima da se "besramno" hvali svojim bogatstvom, inače procenjenim na više od 700 miliona dolara.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike