Kanje Vest uhvatio u prevari Kim Kardašijan sa NBA igračem! Reper ponovo udario na bivšu, ovo joj se neće svideti! (FOTO)

02.12.2022

14:32

0

Američki reper ne prestaje da šokira javnost svojim izjavama

Kanje Vest uhvatio u prevari Kim Kardašijan sa NBA igračem! Reper ponovo udario na bivšu, ovo joj se neće svideti! (FOTO)
Kim Kardašijan i Kanje Vest - Copyright Profimedia

Kanje Vest je neposredno pre nego što mu je ugašen profil na Tviteru, šokirao objavom da je jednom prilikom "uhvatio" svoju bivšu ženu Kim Kardašijan sa NBA igračem Krisom Polom.

Reper, čiji je nalog od sinoć suspendovan zbog antisemitskih izjava, napisao je da je želeo da „razbije još jedan prozor“ pre nego što bude i zvanično zabranjen na ovoj društvenoj mreži.

 - Pre nego što zauvek odem odavde, uhvatio sam ovog tipa sa Kim - napisao je četrdesetpetogodišnji dobitnik Gremija. Uz fotografiju NBA igrača, samo je dodao - "laku noć".

Pol je, inače, oženjen Džejdom Krouli, sa kojom ima sina Kristofera i ćerku Kamrin. 

Foto: Printskrin Tviter
Poslednja objava Kanje Vesta na Tviteru

 

On je nedavno još jednim potezom pokušao da se osveti svojoj bivšoj, kada je obelodanjeno da je svojim radnicima pokazivao eksplicitne fotografije Kardašijanove, što je nju veoma zgrozilo.

Podsetimo, Kim Kardašijan se udala za Vesta 2014, podnela zahtev za razvod u februaru 2021, da bi pre nekoliko dana par konačno bio razveden o čemu smo takođe pisali. Reperu je sud odredio da mora da plaća rekordnu alimentaciju od 200.000 evra, a to nije ni sve. Kanje ima obavezu da finansira i 50 odsto cene njihovog školovanja i obezbeđenja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Paul (@cp3)

 

Bonus video:

 
   

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike