Kim Kardašijan u potrazi za novim sponzorom nakon skandala: Otpisala Balensijagu za sva vremena!

01.12.2022

14:47

0

Planetarno popularna starleta prekinula je dugogodišnje "prijateljstvo" sa svojim omiljenim brendom, nakon njihove kontroverzne kampanje

Kim Kardašijan u potrazi za novim sponzorom nakon skandala: Otpisala Balensijagu za sva vremena!
Kim Kardašijan Profimedia - Copyright Profimedia

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan odbila je da nastavi saradnju sa španskim brendom Balensijagom u 2023. godini, nakon što se neko vreme premišljala o njihovom partnerstvu posle skandala.

Sve ovo rezultat je kontroverzne kampanje koju je Balensijaga objavila pre nekoliko dana. Ponudu za saradnju sledeće godine, kako piše "TMZ", Kim je dobila pre objavljivanja fotografija kampanje, ali ju je sada konačno odbila.

Kardašijan je navodno otpisala i nekoliko modnih kombinacija brenda koje je planirala da nosi na nadolazećim događajima i sada je zvanično u potrazi za novim dizajnerima s kojima će sklopiti saradnju.

Podsetimo, Balensijaga je nedavno na društvenoj mreži Instagram objavila fotografije za novu kampanju, na kojima su se nalazila deca, koja u rukama drže s*ks igračke i alkohol. Iako su fotografije vrlo brzo obrisane, proširile su se na društvenim mrežama i izazvale svojevrsni skandal, koji je doveo do toga da milioni ljudi pozivaju na bojkot do juče omiljenog brenda mnogih zvezda. Povodom svega oglasila se i Kim, koju su napali jer je neko vreme ćutala, na šta je ona napisala:

- Bila sam tiha proteklih nekoliko dana, ne zato što nisam bila zgrožena i ogorčena nedavnim Balensjaginim kampanjama, već zato što sam htela priliku da razgovaram s njihovim timom kako bih sama shvatila kako se to moglo dogoditi.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike