Severini preti zabrana na nacionalnoj televiziji?! Isplivali novi detalji skandala pevačice

01.12.2022

07:09

0

Navodno su joj ugađali do kranjih granica, da bi ona na kraju otišla na odmor

Severini preti zabrana na nacionalnoj televiziji?! Isplivali novi detalji skandala pevačice
Severina Vučković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Severina Vučković ovih dana je tema hrvatskih medija, a sve zbog skandala koji je izbio oko snimanja novogodišnjeg programa hrvatske nacionalne televizije HRT.

Kako se navodi, iako se prvo pisalo da su organizatori njoj menjali termin snimanja, sad je navodno ona ta koja je tražila da se sve pomeri, a iako su joj izašli u susret, tik pred dolazak nije odgovarala na pozive i poruke, da bi potom saznali na njenom nalogu na Instagramu da je otišla u Jordan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

- Severina je s organizatorima imala dogovor da dođe u određeno vreme još pre mesec dana, pa je tri dana pred snimanje javila da ne može da stigne u dogovoreno vreme. Tražila je da se sve pomeri za sredinu decembra, a tad su joj objasnili da je to kasno jer se materijal sa snimanja novogodišnjeg programa montira mnogo pre. Na kraju su uspeli da joj pomere termin snimanja. Dogovoreno je da dođe mimo ostalih pevača, a kad su je zvali da potvrde vreme dolaska, nije se javljala na telefon - otkriva na početku upućeni izvor.

Bivša Kebina snajka nije ni nagovestila, piše Republika, da će na put, pa su svi bili šokirani kad su videli da uopšte nije u Hrvatskoj.

Instagram printscreen/severina
Severina Vučković

- Ona nije spominjala odmor i put u Jordan. Uredno je kačila fotografije na Instagram, snimala se po ceo dan, ali nikome nije odgovarala od tima s televizije. Slali su joj poruke, zvali preko Vocapa da bi proverili da li termin ostaje, ali ona nije odgovarala. Na kraju je samo javila kad se vraća u Hrvatsku, ali nije potvrdila da li će doći u dogovoreno vreme na snimanje, pa su čelnici svakako tražili zamenu, uz naređenje da će se sve montirati bez nje - kaže izvor i dodaje:

- Nije isključeno da Severina dobije zabranu na pomenutoj televiziji. Tamo su ljuti jer ih zavlači, a kako se priča, to nije prvi put da se ponela neodgovorno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike