Anabela Atijas emotivnom porukom raznežila javnost, pa pokazala kako provodi vreme sa unukom: Prva sam mislila da sam za bacanje!

10.12.2022

18:30

0

Pevačica ponovo veruje u sebe, te vredno radi na novim projektima

Anabela Atijas emotivnom porukom raznežila javnost, pa pokazala kako provodi vreme sa unukom: Prva sam mislila da sam za bacanje!
Anabela Atijas - Copyright ATAImages/ M.S.

Pevačica Anabela Atijas, muzičku karijeru započela je u grupu ''Fanki Dži'', gde se istakla kao jedna od vodećih dens zvezda devedesetih godina prošlog veka. Na muzičkoj sceni opstaje skoro 30 godina, uprkos svim usponima i padovima koji su joj se ređali.

Anabela se nakon duže medijske pauze vratila na muzičku scenu, te ponovo nastupa, a uveliko i radi na novim projektima, koje njena publika nestrpljivo iščekuje.

Sada se obratila svojim fanovima na Instagramu, pa poručila da im je zahvalna za svu ljubav koju joj godinama pružaju, ali i da još nije za penziju.

ATAImages/ Antonio Ahel
Anabela Atijas

- Kako nam se bliži kraju ova godina, tako mi naviru snažne emocije. Kako da ispoljim sve ono što osećam prema sebi prvenstveno, prema svojim najmilijima? Prema svojim saradnicima, prema vama koji pevate sa mnom ma gde bila, prema onima koji me prate, šalju lepu energiju i reči hvale. Ja nemam dovoljno jaku reč da opišem koliko sam zahvalna na prošloj godini, na svima vama koje sam nabrojala - počela je Anabela.

- Neko je nekad možda pomislio da sam za bacanje, prva sam ja to pomislila. Ali eto, nisam! Bog mi je dao da ponovo zasijam pred svima vama i da se osećam vrednom, da iz nastupa u nastup, iz grada u grad odlazim sve zadovoljnija, praćena vašim iskrenim osmesima, mahanjem, odobravanjem da vam je bilo dobro sa mnom - napisala je Anabela na Instagramu i poručila svojim fanovima da će uskoro snimiti i novu pesmu.

Potom je usnimila unuku Miju, koja pleše uz njen hit ''Je l' ti žao'' iz 2007. godine, koji je izašao u okviru poslednjeg albuma na kom je Anabela pevala u grupi ''Fanki Dži''.

Instagram printscreen/anabelci
Anabela sa unukom Mijom

Podsetimo, Anabelina ćerka Luna Đogani nedavno je izgubila bebu u 12. nedelji trudnoće, nakon čega se oglasila i Anabela koja je priznala koliko joj je teško, ali da ipak ne ulazi u planove svoje ćerke.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike