Posle operacije nosa, Luna ne sme naočare da nosi: Veliki sam paničar, napravila bih rupu

15.11.2022

21:46

0

Đoganijeva ne sme godinu dana da nosi naočare jer bi joj one ostavile udubljenje

Posle operacije nosa, Luna ne sme naočare da nosi: Veliki sam paničar, napravila bih rupu
Luna Đogani - Copyright Printscreen RTV Pink

Luna Đogani je kako bi ispravila sve nesavršenosti na svom licu, početkom ove godine išla na estetsku korekciju nosa. Dok su jedni hvalili njen izgled, drugi su ipak primetili da od tog hirurškog zahvata, ona ne nosi naočare za vid. 

Kako je bila slobodna da odgovara na pitanja pratilaca na Jutjub kanalu, ona je otkrila da su ove dve stvari zapravo povezane. 

Antonio Ahel/ATAImages
Luna Đogani

- I dalje su mi potrebne naočare za vid, ali zbog operacije nosa godinu dana ne bi trebalo da nosim bilo kakve naočare kako mi se ne bi napravila rupa na gornjem delu nosa. Zbog toga filmove gledam na ajpedu da ih ne bih gledala na TV-u jer onda moram da čkiljim bez naočara - objasnila je Đoganijeva.

Kada su je pratioci posavetovali postoji zamena za naočare, te da može da nosi sočiva, Đoganijeva je istakla da se na to nikako ne bi usudila.

Printscreen RTV Pink
Luna Đogani

- Znam ua to, ali se jako plašim sočiva. Bojim se da mi se ne zaglave u oku. Veliki sam paničar i ne volim da stavljam bilo šta u oči. Oči su mi, inače, veoma osetljive. Imala sam jednu drugaricu kojoj se sočivo stalno zaglavljivalo u oku i uvek me je podilazila jeza dok sam je gledala kako ga traži po oku i kuka - ispričala je Luna.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike