Kanje Vest ostavio Irinu? Jedan ručak s bivšom ženom promenio tok cele priče!

22.08.2021

15:51 >> 16:01

0

Samo dan nakon što je bio viđen s Kim Kardašijan u jednom poznatom restoranu, osim da je s bivšom u očigledno dobrim odnosima, osvanuli su i navodi o raski

Kanje Vest ostavio Irinu? Jedan ručak s bivšom ženom promenio tok cele priče!
Copyright Kanje Vest Profimedia

Posle oko dva meseca pošto su Irina Šajk i Kanje Vest sve ostavili bez reči zajedničkim odlaskom u Francusku, a onda i navodnom romansom, svako je otišao – na svoju stranu. Reper je i više nego skoncentrisan na posao i trenutno je „zvanično singl”, napominju strani mediji, uprkos svemu što se piše, a vezano je za poznatu manekenku.

– Nikad to ne bi ni bila ozbiljna veza – tvrdi insajder za „People”, ističući da je par raskinuo 21. avgusta.

Pročitajte još:

Osim što sve vreme provodi radeći, te sa naslednicima koje je dobio u braku s Kim Kardašijan, međutim, šuška se kako je jedan ručak u stvari promenio sve. Naime, Kim i Kanje viđeni su u Malibuu i bez dece, pa osim što su ovime potvrdili da neguju dobar odnos kao nekadašnji supužnici, ali svakako privrženi roditelji, veruje se da je reper „okončao romansu s poznatom lepoticom, jer bi da poradi na vezi sa Kim”.

Njihovi predstavnici za medije još nisu prokomentarisali nove navode, ali jedno je sigurno – Kardašijanova nije lagala kad je rekla da će uvek biti tu za svog bivšeg, koji joj je dugo bio veliki prijatelj. Istim se, očito, vodi i Kanje. Majka njegove dece ostaje važna osoba u njegovom životu.

Irina Šajk Profimedia

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike