Šajkova o pljački koju je doživela sa šest godina: Trojica su me držala na nišanu, a poslao ih je najbolji drug mog oca!

21.03.2021

11:27

0

Ruska lepotica otkrila je detalje strahote sa kojom se i danas teško nosi

Šajkova o pljački koju je doživela sa šest godina: Trojica su me držala na nišanu, a poslao ih je najbolji drug mog oca!
Copyright Irina Šajk Profimedia

Iako svoju privatnost uglavnom čuva podalje od očiju javnosti, Irina Šajk se tokom razgovora za „British Vogue” dotakla strahote koja nije obeležila samo njeno detinjstvo. I danas joj nije lako kada se priseti pljačke koju je doživela sa šest godina, kada su je trojica držala na nišanu, tražeći njenog oca.

– Moj otac radio je 20 godina i onda kupio kola. A imati kola u selu bilo je kao da si kralj. Zatim, odlučio je da ih proda i novac uloži u novu kuću, školovanje, možda i novog četvorotočkaša. Ali, kada sam imala šest godina, opljačkai su nas. Otvorila sam vrata i videla trojicu muškaraca. Ušli su unutra sa maskama i držali me na nišanu, ispitujući me gde mi je tata. Znali su da smo tada imali para.

– Prvo sam ćutala. Nisam ima rekla da je tata u kupatilu i da se tušira. Međutim, provalili su do njega i nastao je opšti haos. Jedan me je i dalje držao na nišanu, dok su druga dvojica ušla u žestoki obračun sa tatom. Živeli smo na prvom spratu, a tata je bio skočio kroz prozor u jednom trenutku. Otišao je da potraži pomoć, a pljačkaši su od straha pobegli. A ja sam bila prestravljena. Znala sam da je mog oca izneverio najbolji drug, jer on je bio taj koji je jedini znao njegov plan, da proda kola. I dan-danas ne puštam mnogo ljude u svoj život. Ne mogu da živi okružena ljudima kojima ne verujem. A o ovome ne pričam mnogo i inače, jer me to vraća i u vreme kada sam ostala bez oca.

Ovom prilikom, takođe je porazgovarala i o rastanku s Bredlijem Kuperom, koji se dogodio 2019. posle četiri godine koje su proveli zajedno, te dobili ćerku Leu.

– Mislim da svako u vezu nosi i najboljeg i najgoreg sebe. Takva nam je svima priroda. Ali, dvoje dobrih ljudi – nije preduslov za dobru vezu. Mi smo imali sreće koliko smo imali, a život posle Bredlija za mene je potpuno drugačije i novo polje.

Irina Šajk ostala je bez oca kada je imala 14 godina. Komplikacije upale pluća odnele su njegov život, a porodicu je ostavio s veoma malo novca, što je manekenkinu majku navelo da radi dva posla, kako bi imali za sve što je potrebno.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike