Bredli Kuper je požrtvovan tata! Irina Šajk o bivšem samo reči hvale: Čuva ćerku bez dadilje

18.09.2021

09:36 >> 09:39

0

Autor: D. Božović

Manekenka je ispričala da je Li De Sena provela dve nedelje kod oca tokom godišnjeg odmora, te da se ona i glumac trude da je lepo vaspitaju

Bredli Kuper je požrtvovan tata! Irina Šajk o bivšem samo reči hvale: Čuva ćerku bez dadilje
Copyright Irina Šajk, Profimedia

Manekenka Irina Šajk bez obzira na raskid sa Bredlijem Kuperom, ima samo reči hvale za bivšeg partnera sa kojim ima ćerkicu Li De Senu Šajk Kuper.

Naime, Irina i Bredli su posle razlaza odlučili da ostanu u prijateljskim odnosima i zajedno odgajaju odgajati malenu Li De Senu, a manekenka je pohvalila svog bivšeg, te je istakla da je on požrtvovani otac.

Irina Šajk, Bredli Kuper, Profimedia

Kako je u jednom intervjuu za strane medije Šajkova ispričala ćerka je provela sa tatom dve nedelje, bez dadilje.

– On je angažovan tata, nema dadilju. Li je sa njim provela dve nedelje na godišnjem odmoru i nijednom nisu zvali dadilju – ispričala je Irina za „High Style“ i dodala da se ona i glumac trude da lepo vaspitaju mezimicu, ali i da su strogi roditelji:

Profimedia

– Bredli i ja smo jako strogi roditelji. Kada Li završi s obrokom, napusti sto, pospremi tanjir i kaže „Hvala“. Bez „molim“ i „hvala“ neće dobiti ništa nakon ručka – objasnila je ona.

Poznata manekenka je uporedila svoje detinjstvo i priznala da je ona imala samo jednu lutku, za razliku od njene ćerke koja ih ima mnogo više.

– Ja sam imala samo jednu igračku i još uvek je imam, ima velike plave oči. Velika ruska lutka. Moja baka joj je izrađivala odeću. Svojoj ćerkici uvek govorim da sam u detinjstvu imala samo jednu lutku, ili joj objašnjavam da sam bombone dobijala samo za Božić.

Irina Šajk, Bredli Kuper, Profimedia

Podsetimo, bivši partneri često bivaju uslikani ulicama Njujorka u zajedničkoj šetnji sa naslednicom, pokazujući da je i te kako moguće ostati u dobrim odnosima i nakon raskida.

Par je prekinuo početkom 2020. godine, a nedavno je Šajkova imala romansu sa kontroverznim reperom Kanjeom Vestom, ali se ta veza brzo završila.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike