Ne mogu jedno bez drugog? Irina Šajk i Bredli Kuper zagrljeni na ulicama Njujorka! (FOTO)

09.11.2022

13:37

0

Bili su zajedno pet godina, vezu su okončali 2019, a kako stvari stoje jasno je da su u dobrim odnosima

Ne mogu jedno bez drugog? Irina Šajk i Bredli Kuper zagrljeni na ulicama Njujorka! (FOTO)
Irina Šajak i Bredli Kuper - Copyright Profimedia

Jedna odnajpoznatijih manekenki na svetu Irina Šajk i holivudski glumac Bredli Kuper ove nedelje uhvaćeni su na ulicama Njujorka gde su se tokom popodnevne šetnje držali za ruke i grlili. Njihovi obožavaoci odmah su zaključili kako je par ponovno zajedno. 

Šajk i Kuper bili su zajedno pet godina, a vezu su okončali 2019. Zajedno imaju ćerku Leu. Iako su nakon raskida probali da urade sve kako bi spasili odnos, par se od tada nije mirio. Zajedno su viđeni kako sa ćerkom šetaju Menhetnom, gde i žive.

Ipak, čini se da su šetnje učinile svoje jer su bivši partneri postali sve prisniji. 

Profimedia
Irina Šajk i Bredli Kuper

Bredli Kuper nedavno je prisustvovao dodeli modnih nagrada u Njujorku, gde su bile Irina Šajak, ali i Huma Abedin, s kojom javnost već neko vreme povezuje glumca. Kuper i Abedin navodno je 'spojila' Ana Vintur, proslavljena urednica Voga.

Podsetimo, ruska manekenka početkom decembra ove godine podelila je fotografije s egzotične destinacije gde je uživala u društvu Bredlija i ćerke. I tada se šuškalo o njihovom pomirenju, a strani izvori tvrdili su da par razmišlja i o prinovi. 

Izvor blizak slavnoj manekenki i glumcu za "Page Siks" je ispričao da oni "razmišljaju o tome da ponovno budu par i žele još dece".

Profimedia
Irina Šajk i Bredli Kuper

- Bio je to pravi porodični odmor. I vreme za razmišljanje o budućnosti. Irina bi volela da njena ćerka ima brata ili sestru. A i Bredliju se ta ideja sviđa - ispričao je izvor tada.

Podsetimo, nakon što se prošle godine u javnsti pojavila fotografija Irine Šajk i Kanjea Vesta, Kuper je reagovao, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike