Laćina bivša devojka se oglasila! Pevačica otkrila kada su se poslednji put čuli: Uteha je što ga sada čuvaju Marina i Miloš

21.12.2022

07:51

0

Njih dvoje su bili u kontaktu dve nedelje pre njegove smrti

Laćina bivša devojka se oglasila! Pevačica otkrila kada su se poslednji put čuli: Uteha je što ga sada čuvaju Marina i Miloš
Milan Laća Radulović - Copyright Printscreen/Youtube/Kurir

Vest o smrti Milana Laće Radulovića šokirala je juče domaću javnost. 

Brojni prijatelji i poznavaoci tekstopisca opraštali su se juče od njega što putem medija, što na društvenim mrežama, a sada se oglasila i njegova bivša devojka.

Laćin privatan život bio je nepoznanica za javnost, a jedina emotivna veza za koju se znalo bila je sa pevačicom Teodorom Baković.

Printscreen/Youtube/VIPTV SRBIJA
Milan Laća Radulović

Ona se na estradi pojavila 2010. godine, kada je snimila pesmu, a dve godine kasnije svi su pričali o Laćinoj i njenoj vezi. Posle raskida ostali su u dobrim odnosima, a sada je ona otkrila po čemu će ga pamtiti.

- Laća će zauvek biti upamćen po svojoj genijalnosti, duhovitosti i vanserijskom talentu. Sam njegov glas me iste sekunde terao na smeh, i pamtiću ga takvog, veselog - rekla je Teodora za Pink.rs i otkrila kada su se poslednji put čuli:

- Zadnji kontakt smo imali 6. decembra, nakon kog je nestao sa ovog sveta, ali će nastaviti da živi u srcima svih naših prijatelja, među kojima je bio neizmerno voljen i obožavan. Jedina uteha u svemu je što ga sada čuvaju Marina i Miloš.

Instagram screenshot / teodorabakovic
Teodora Baković

Podsetimo, Laćin nestanak prijavljen je 12. decembra u Izraelu. Kako se navodilo, on je na Svetog Nikolu trebalo da se vrati u Srbiju, ali, nažalost, njegovo beživotno telo pronađeno je na ulici.

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić potvrdio je da je Laća pronađen mrtav, a kako 24sedam nezvanično saznaje, njegovo telo će biti dopremljeno u Srbiju u nedelju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike