Ko je čovek s fotografije? Javni život ga nije zanimao ni dok se probijao na estradi, a ovako je o njemu govorila Marina Tucaković!

03.12.2022

12:55

0

Pesme koje on potpisuje mahom su evergrin, a nije mu bilo strano ni da zapeva prateće vokale

Ko je čovek s fotografije? Javni život ga nije zanimao ni dok se probijao na estradi, a ovako je o njemu govorila Marina Tucaković!
Aleksandar Radulović Futa - Copyright Facebook / aleksandar.f.radulovic

Iako je i dalje čuveni Aleksandar Radulović Futa, on sam nikada nije bio sklon javnom isticanju. Važio je za čoveka iz senke čije su pesme mahom evergrin, a nije mu bilo strano ni da zapeva prateće vokale, sviragitaru, klavijature, a jednako je dobro stvarao kako u folku, tako i pop, te rok žanru.

Aleksandar Radulović Futa, 24sedam/Goran Sivački
 

- Nekad bilo, sad se pripoveda - potpis je stare fotografije koja se iznova „širi" društvenim mrežama, a koja je i ponovo pokrenula priče o tome šta je sve Futa za vreme svoje karijere ostvario.

 

 

Poznat jvanosti i kao suprug sada pokojne Marine Tucaković, „stajao" je i kao njena najveća podrška, oslonac, o čemu je ona u više navrata govorila pred fanovima.

- Moj muž mi je najveći oslonac. Ja sam se primirila, pa ja njega slušam, bodri me stalno - ispričala je bila jednom prilikom i to su mnogi još tada zapamtili.

„Popij me kao lek", „Kukavica", „Da li to ljubav pravi od nas slabiće", „Vazduh koji dišem", „Fatalna ljubav", „Oprosti mi suze", samo su neke pesme koje izvodi Ceca Ražnatović, a koje potpisuju upravo - Marina i Futa.

Zatim, tu su i pesme „Opet imam razloga da živim" Ane Bekute, „Nikom nije lepše nego nama" i "„Loša sreća" Viki Miljković, „Poželi sreću drugima" i „Hajde da se volimo" Lepe Brene, „Zašto nosiš prsten moj" od Mire Škorić, „Gde ću sad, moja ružo" i „Rađaj sinove" od Džeja Ramadanovskog, prenosi „Espreso", onda „Lijte kiše" Zorice Marković, „Laže me vino" Harisa Džinovića i mnoge, mnoge druge takođe „nose ime" Aleksandra Radulovića.

„Zbog Fute sam se razvela!"

Inače, brak Marine i Aleksandra skandali nisu obeležili. Javnosti je uvek delovalo kao da su jedno u drugom pronašli sve ono neophodno za sreću i mir. Na pitanje koja je tajna njihovog uspeha i koji je u stvari recept za srećan brak, kompozitorka je svojevremeno odgovorila kroz osmeh:

- Da taj recept postoji, svi bi ga primenjivali.

Marina Tucaković i Aleksandar Radulović Futa, ATAImages/ A. A.
 

Govoreći, sa druge strane, o tome kako im izgledaju dani, otkrila je:

- Uglavnom se jako rano budimo i Futa i ja. Popijemo kaficu, lekove, naručimo da jedemo ili ja nešto napravim... Malo se pomerimo, pa imamo preglede. Stalno imamo želju da putujemo, nekad i odemo.

- Mi smo trideset i nešto godina bruto zajedno, a neto neću da računam. Malo odbijemo. Ali nisam se nikad razvodila od Fute. Pre njega imala sam jedan brak koji je kratko trajao, možda godinu dana, i zbog Fute sam se razvela - istakla je davnih dana Marina za „Stori".

Marina Tucaković, Printscreen / ,,Šta sam tebi i ko sam sebi”
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike