Saša Matić slomljen zbog Laćine smrti: Ne mogu da zamislim kako je Futi! Velika tragedija!

20.12.2022

20:13

0

Spekulisalo se da su su sukobu, a pevač je sada uputio ispreno saučešće Laćinom ocu

Saša Matić slomljen zbog Laćine smrti: Ne mogu da zamislim kako je Futi! Velika tragedija!
Saša Matić - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Tekstopisac Milan Laća Radulović juče je pronađen mrtav na ulicama Tel Aviva u Izraelu, a vest o njegovoj iznenadnoj smrti zatekla je čitavu javnost, a naročito estradne umetnike sa kojima je sarađivao i one koji su ga poznavali.

Sa mnogim pevačima je nastavio saradnju nakon smrti njegove majke Marine Tucaković, dok je sa mnogima i zaratio. Nikada se nije libio da svoje stavove iznese javno, te se zbog toga zamerio Ceci Ražnatović i Aci Lukasu, ali i Jeleni Karleuši sa kojom je zakopao ratne sekire tokom boravka u Izraelu.

Mnogi pevači su zavijeni u crno zbog njegove iznenadne smrti, a jedan od njih je i Saša Matić, koji nije krio tugu.

Printscreen/Youtube/VIPTV SRBIJA
Milan Laća Radulović

- Velika tragedija. Jedan mladi čovek je mogao toliko toga još da uradi i napravi, pogotovo što je imao odličan talenat za muziku. Ne mogu da zamislim kako je Futi posle svega što je proživeo poslednjih godina. Njemu je danas najteže i svim srcem sam uz njega - izjavio je Saša Matić za Blic.

Spekulisalo se da su Laća i Saša Matić u sukobu, jer je Laća navodno, na sahrani svoje majke, zamolio Cecu Ražnatović i Sašu Matića da se udalje od groba tokom sahrane, što su oni ćutke i uradili. 

Podsetimo, prema poslednjim informacijama koje je Interpol poslao Ministarstvu spoljnih poslova, Laćin nestanak prijavljen je još pre tri dana u Tel Avivu, a nakon što su njegovo beživotno telo pronašli na ulicama pomenutog grada u Izraelu, obavestili su ministarstvo da će ono za Srbiju biti deportovano tek u nedelju.

ATAImages/M.M.
Milan Laća Radulović

Milan Laća Radulović rođen je 1986. godine u Beogradu. Njegov život su obeležile dve velike tragedije, smrt brata 2008. godine, kao i smrt majke Marine 2021. godine. Laća se još kao tinejdžer našao u kandžama narkotika, a u svojim intervjuima otvoreno je govorio o bolesti zavisnosti.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike