Šta Nišlije misle o Viki Miljković: Komšije progovorile o pevačici, otkrili sve o njenoj porodici, te ljubavi sa Tašketom!

17.12.2022

16:44

1

Priznali su da li je sve samo fasada za kamere ili je njen život zaista savršen

Šta Nišlije misle o Viki Miljković: Komšije progovorile o pevačici, otkrili sve o njenoj porodici, te ljubavi sa Tašketom!
Viki Miljković - Copyright ATAImages/ M.M.

Život Viki Miljković oduvek je intrigirao javnost, iako ona nije neko ko je tokom karijere imao skandale. 

Kao što je poznato, Viki je rođena u Nišu, a kako kažu njeni sugrađani, oduvek je bila ista - kako ranije, tako i danas. Ono što svi ističu jeste da je bila vezana za roditelje.

- Bila je jako vezana i za oca i za majku i to su neki teški trenuci u životu svakog čoveka ali je ona i pored toga uspela da svoj posao radi profesionalno. Njoj je najteže, ali ona je profesionalac iznad svega. Veoma je bila vezana za roditelje, često ih je posećivala. I dalje dolazi u Niš, svaka slava ona je tu, sada i uz brata naravno, vrlo često dođe, nikoga nije zaboravila, posveti se maksimalno koliko može, koliko joj obaveze dozvoljavaju - ispričala je njena drugarica Jelena Radomirović Palamarević.

M.M./ATAImages
Viki Miljković

Njena komšinica ističe da je Viki oduvek bila ista.

- Kažu jao zvezda, pa jao padanje u nesvest, ma ne brate, normalna osoba. Uvek se javi, normalno ponašanje. Nema ništa specijalno da je bilo ranije ili da je sada, ne, sasvim normalna osoba - istakla je ona.

Muzička škola

Nakon osnovne škole, Viki je upisala muzičku školu, jer je znala da će muzika biti njen životni poziv. Njen brat Vladica takođe je pohađao ovu školu.

- Povezan sam sa njenim bratom. Ja sam išao u ovu školu isto i to u odeljenje sa Vladicom Miljkovićem, njenim bratom koji je eto poznati muzičar širom Evrope i sveta. Sećam se Violete iz njenih školskih dana, bila je divna devojka, dobar učenik. I veoma mi je drago što se setila muzičke škole i što joj je ostala u tako divnom sećanju - rekao je za emisiju "Metar moga sela" pomoćnik direktora Muzičke škole iz Niša Miljan Mihajlović i dodao:

24sedam/Goran Sivački
Viki Miljković

- Bila je dobar drug pre svega, a od toga proizilazi i ostalo, naravno njen neosporni talenat i tako dalje. Ja sam čak dok sam se družio sa njenim bratom odlazio kod njih kući, sećam se njenog pokojnog oca, koji je takođe bio prosvetni radnik, divan čovek. Ona je iz jedne divne porodice, kad krene iz porodice to mora da dođe do nečeg najboljeg.

Ljubav sa Tašketom

Viki je, kao što je poznato, već dugo u braku sa Draganom Taškovićem Tašketom, sa kojim je dobila sina Andreja. Njena drugarica sada otkriva kakav su oni par i da li se nešto razlikuje u tome kako se predstavljaju pred kamerama, a kako kada ih niko ne snima.

- Vrlo lep odnos imaju, stvarno. To nije samo ispred kamera ili neka lažna slika, ima toga u šoubiznisu i u medijima, da je jedna situacija iza, druga pred kamerama, ali oni su stvarno jedna skladna porodica. Sin im je isto vrlo skroman, dobar, razuman. Oduševila sam se kada sam videla da za sve pita roditelje, uopšte nije neki bahati dečko. Sve se konsultuje i sa ocem i sa majkom što inače ne rade baš deca u tim godinama, tada već više nisu tako poslušna, a za njega bih imala samo reči hvale - ispričala je drugarica Viki Miljković i dodala:

Milan Maričić/ATAImages
Viki Miljković i Taške

- Lepo je videti da jedna porodica tako funkcioniše, što nisu dozvolili da im taj neki lažni sjaj pokvari odnose u kući. Bitno je da se oni drže i da su uvek tu zajedno. Taške je stvarno velika podrška Viki u svakom smislu. Viki je ta koju mi vidimo na ekranima najviše ali su oni ipak jedan dobar tim i Taške je ipak jedan dovoljno jak muškarac kom ne smeta da ona bude uvek u centru pažnje već je uvek uz nju i velika joj je podrška, a opet je njegova uloga veoma velika i u poslu i u porodici. Stvarno su jedan tim.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike