Viki Miljković je bila nestašna kao dete i pravila ozbiljne smicalice: Nalazili su me "na plafonu"!

15.08.2022

18:00

0

Autor: Marija Mitić

Samo je pred jednom osobom bila "manja od makovog zrna"

Viki Miljković je bila nestašna kao dete i pravila ozbiljne smicalice: Nalazili su me "na plafonu"!
Viki Miljković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Viki MIljković prisetila se svog detinjstva tokom kog je bila vrlo nestašna. Osim što je znala da pravi začkoljice kako svojim vršnjacima, tako i odraslima, pevačica je bila veoma živahna i nemirna.

- Jako poslušna sam bila, ali isto kao što je danas i moje dete, izuzetno živahno. Nisam bila od one dece koje postaviš negde i nađeš ih tu, već me nađu na plafonu. Samo sam bila vesela i razdragana. Jesam pravila raznorazne gluposti, ali samo iz razloga da bi nekoga nasmejala, napravila neko iznenađenje, jednostavno sam volela puno da se šalim, ali i da plašim ljude - priča pevačica i potom se priseća začkoljica koje je pravila drugarima.

ATAImages/Antonio Ahel
Viki Miljković

Jednu svoju vršnjakinju, kako je rekla, nije baš mnogo volela, što je bilo dovoljno da joj priredi ozbiljnu smicalicu.

- Iskreno volela sam i decu da plašim, na primer, bila sam mala, sećam se, negde oko četiri ili pet godina i tada smo stanovali u Nišu, kao podstanari i u dvorištu je bila jedna kantica u kojoj je tata držao ribe kada dođe iz ribolova. Međutim deca su se plašila kada uzmeš ribu u ruku i ona mlatara repom, a u društvu je bila jedna devojčica koja mi nije bila toliko simpatična i ja sam je pozvala da dođe kod mene u goste. Inače moram da kažem da mi nije bila simpatična jer mi nije davala svoje igračke i tako je bila sva bitna. Pre nego što su došli ja napunim bure vodom i kažem im da je to moj bazen, a u jednu kadicu potrpam te ribe i ubacim joj ribu u majicu - prisetila se Violeta.

24sedam/M.G.
Viki Miljković

Iako je bila nestašna i nemirnog duha, Viki je umela da zadrhti pred jednom osobom. U pitanju je njen otac, inače prosvetni radnik, koji joj je bio najveći autoritet.

- Pre polaska u školu sam išla kod oca na časove, ma meni je bio dovoljan jedan njegov pogled da se ukopam u mestu! - ispričala je Viki Miljković, prenosi Grand Online.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike