Lepa Brena šokirala priznanjem! Živim kao vojnik već 41 godinu: Rano ustajem, spavam i jedem određenu hranu

16.12.2022

18:08

1

Pevačica ističe da bi omladina trebalo da ide na služenje vojnog roka, jer se tako čeliče

Lepa Brena šokirala priznanjem! Živim kao vojnik već 41 godinu: Rano ustajem, spavam i jedem određenu hranu
Copyright 24sedam/Mladen Mijatović

Pevačica Lepa Brena uvek je živela život po pe-esu. Red, rad i disciplina, time se vodila kad je njena karijera u pitanju, a u svom maniru se našalila i istakla da bi vojni rok bio dobar za današnju omladinu. 

Kako je rođena u Jugoslaviji, vođena tadašnjim načinom života, pevačica ističe da vojska uči muškarce disciplini. 

- Ja mislim da malo te discipline ne bi bilo na odmet, ja sam ipak rođena u Jugoslaviji gde su se pravili veliki ispraćaji za vojsku i gde su se muškarci učili disciplini i čeličnosti - rekla je Brena, govoreći da ona ceo život živi kao vojnik. 

24sedam/Mladen Mijatović
Lepa Brena

- Možda nisu svi za tu priču, ali i ja živim kao vojnik ceo život. Na vreme moraš da ustaješ, da spavaš, da jedeš određenu hranu. Moj vojni rok traje evo punu 41 godinu. Ne treba možda samo dugo da im traje služenje vojnog roka - smatra Brena.

Podsetimo, Brena je nedavno tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou" otkrila ko u njenoj porodici najviše troši, a ko ima najkraći fitilj.

24sedam/Mladen Mijatović
Lepa Brena

- Pre jedno dve, tri godine, prestali su sinovi da koriste naše kartice, Filip, naravno, mnogo ranije. Oni svi rade, imaju firme, veoma su vredni i radni, ali Viktor i dan-danas zna da me podseti. Kad mi stigne na telefon poruka o potrošnji, onda znam da je moja kartica kod njega sigurno - kazala je ona i otkrila ko od članova njene porodice brzo plane i naljuti se:

- To su tata Boba, lav Boba i Viktor ovan koji su i dalje impulsivni, na drugoj strani smo Filip, Stefan i ja, mnogo smo smireniji.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike