Lepa Brena otkrila tajne porodice Živojinović: Viktor najviše troši, Boba ima kratak fitilj! Priznala i ko pravi najveće probleme

13.12.2022

23:52

0

Pevačica je bez dlake na jeziku odgovarala na intimna pitanja

Lepa Brena otkrila tajne porodice Živojinović: Viktor najviše troši, Boba ima kratak fitilj! Priznala i ko pravi najveće probleme
Lepa Brena - Copyright Lepa Brena, Printscreen Instagram/lepabrenaa

Lepa Brena je ove večeri bila gošća Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou" i to posle 10 godina. Očekivanom, oni su se osvrnuli na njen život, porodicu, karijeru, a igrali su i igrice.

Tako je Brena, prilikom jedne igrice, otkrila tajne njene porodice.

Ko je umiljato jagnje porodice Živojinović?

- Za sada je to naš unuk Aleksandar, on nam je sad omiljeni lik u našoj porodici.

Tv Pink Printscreen
Lepa Brena

Ko najviše troši?

- Pre jedno dve, tri godine, prestali su sinovi da koriste naše kartice, Filip, naravno, mnogo ranije. Oni svi rade, imaju firme, veoma su vredni i radni, ali Viktor i dan-danas zna da me podseti. Kad mi stigne na telefon poruka o potrošnji, onda znam da je moja kartica kod njega sigurno.

Ko ima najkraći fitilj i najbrže plane?

- To su tata Boba, lav Boba i Viktor ovan koji su i dalje impulsivni, na drugoj strani smo Filip, Stefan i ja, mnogo smo smireniji.

Ko je najemotivniji i ko najlakše pusti suzu?

- Ja sam ta koja plačem, ja plačem na koncertima, na filmovima, kad čitam knjigu, kad gledam seriju. Uvek se rasplačem na veliku količinu nežnosti i ljubavi, kada dobijem ili kada gledam na televiziji da neko pokazuje ljubav i pažnju, mislim da je to kod nas na Balkanu nekako neuobičajeno da pokažeš da nekoga voliš, kako ste pažljivi i ja sam prva koja plače.

Tv Pink Printscreen
Lepa Brena i Ognjen Amidžić

Ko najviše voli da jede i zašto Boba?

- (smeh). Ovo više nije tačno. Mi smo odrastajući, putujući, probajući sve vrste svetske hrane, svi smo postali gurmani, ali otkako su se deca razišla, nemamo više vremena da provodimo zajedno, sad mi to nedostaje, ali mi smo svi gurmani.

Ko pravi najveće probleme?

- Mi jedino imamo dva psa koji su problematični, koji ništa ne slušaju, i trećeg koji je ugrizao svakog ko je ušao u dvorište, a ko mu nije rekao: "Zdravo Bleki, je l' si dobro", znači s ljubavlju da mu se obrati - rekla je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike