Lepa Brena posle 10 godina gostuje kod Amidžića! Voditelj otkrio sve detalje susreta sa pevačicom: Pomerićemo granice!

13.12.2022

06:45

0

Ona je otkrila pikanterije o svim članovima svoje porodice

Lepa Brena posle 10 godina gostuje kod Amidžića! Voditelj otkrio sve detalje susreta sa pevačicom: Pomerićemo granice!
Lepa Brena u Amidži šou posle 10 godina - Copyright Promo

Nova epizoda najgledanije late night emisije „Ami G Show“ na programu je večeras od 22 časa na TV Pink, a biće, po svemu sudeći, posebna u ovoj sezoni. Naime, posle deset godina, jedna od najvećih balkanskih zvezda Lepa Brena gostovaće na TV Pink i to kod Ognjena Amidžića u emisiji „Ami G Show“.

On gledaocima obećava sve, samo ne obično izdanje emisije „Ami G Show“ – jer je prošla čitava decenija otkako je Lepa Brena bila njegov gost.

Antonio Ahel/ATAImages
Ognjen Amidžić

- Prošlo je deset godina od Breninog poslednjeg gostovanja u "Ami G Show" - u, a neki delovi iz te emisije se i danas prepričavaju. Verujem da ćemo i ovoga puta pomeriti granice kada je dobra zabava u pitanju, a muzička zvezda kakva je Lepa Brena izuzetno je zahvalan sagovornik na sve teme. Drago mi je što će moja publika imati priliku da je upozna u još boljem svetlu, a potrudićemo se da ovo bude sve, samo ne obično gostovanje – rekao je Amidžić pred večerašnju emisiju.

O bogatoj karijeri Lepe Brene suvišno je i govoriti – retko koja zvezda može da se pohvali tolikim hitovima, uspešnim koncertima i rasprodatim arenama. Od Vardara do Triglava, nema onoga ko ne zna za Lepu Brenu i njene vanvremenske hitove. Kod Ognjena, Lepa Brena će se osvrnuti na najvažnije događaje koji su je oblikovali, promenili i predstavljali prekretnicu u njenoj karijeri.

Lepa Brena će se prisetiti svojih početaka, anegdota, vrtoglavog uspeha i svega što je obeležilo višedecenijsku karijeru. Naravno, kao jedan od osnivača popularnog muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, Lepa Brena komentarisaće i njihov povratak na najgledaniju komercijalnu televiziju.

Promo
Lepa Brena

Popularna folk zvezda govoriće i o detaljima iz svog privatnog života – o braku sa bivšim teniserom Bobom Živojinovićem, sinovima Viktoru i Stefanu, ali i posinku Filipu i njegovoj suprugi i najpopularnijoj mladoj pevačici Aleksandri Prijović. Kako izgleda jedan dan u porodici Živojinović, kakve je važne lekcije naučila u životu i šta smatra najvećim životnim uspehom, Brena će otkriti u emisiji „Ami G Show“.

Lepa Brena nedavno je pokrenula još jedan biznis – liniju ženskih čarapa sa hijaluronom i česticama zlata, a posebnu pažnju privukla je kada je izdržljivost čarapa testirala ananasom. Kako je došla baš na tu ideju i da li je očekivala toliko reakcija, zbog čega je odlučila da započne baš ovakvu vrstu biznisa i da li ima još nešto u planu, saznaćete ukoliko budete uz emisiju „Ami G Show“.

Promo
Ognjen Amidžić

Šta će sve Lepa Brena otkriti i na kakve izazove će je Ognjen staviti, videćete u emisiji „Ami G Show“ večeras od 22 časa na TV Pink.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike