Stariji kolega joj je predvideo blistavu karijeru: Zorana ga obožava, a sada znamo i zašto

30.01.2022

22:51

0

On nije skrivao da je oduševljen njom

Stariji kolega joj je predvideo blistavu karijeru: Zorana ga obožava, a sada znamo i zašto
Zorana Mićanović - Copyright zorana_micanovic_official

Zorana Mićanović se proslavila učešćem u "Zvezdama Granda", a sa samo 16 godina napravila je hit koji mnogi ne dobiju za celu karijeru.

Kako je istakla, ona i dalje nema osećaj da se više ne takmiči i da ima pesmu koja je do sada na socijalnoj platformi Jutjub pregledana preko 14 miliona puta.

- Ja sam bila najmlađa u takmičenju, imala sam tada petnaest godina, a tek kada sam napunila šesnaest Saša Popović je otkrio da sam u "Zvezde Granda" ušla mlađa nego što je to smelo - pričala je Zorana u "Zvezde Granda specijalu", pa dodala:

Printscreen Zvezde Granda
 

- Već sedam meseci nakon finala slavim četrnaest miliona pregleda sa "Sikterom", mada još nisam sabrala utiske i dalje nekako imam osećaj da sam u takmičenju i čekam da se pojavim na televiziji subotom uveče. Sad idem dalje da snimam pesme sa Milijem.

Mnoge kolege podržale su je u njenim prvim muzičkim koracima, a malo ko zna da je Zorana kao dete bila deo takmičenja "Neki novi klinci" gde se takođe pokazala kao sjajan vokal. 

Upravo u toj emisiji joj je jedan kolega predvideo veliku karijeru, a to je bio Nemanja Stevanović.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Kada sam bila u "Klincima", Nemanja Stevanović me je baš pohvalio i rekao mi je da ću za par godina da uspem - prisetila se ona, a Nemanja se nadovezao:

- To se čulo odmah! - dobacio je pevač.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike