Prija prva zakazala Arenu, a za njom odmah i Pavlovićeva: Novi sudar titana na estradi posle Seke i Dare? Datum kriju kao zmija noge

16.08.2022

06:30

4

One su prve zvezde "Granda" koje su se usudile na ovaj korak

Prija prva zakazala Arenu, a za njom odmah i Pavlovićeva: Novi sudar titana na estradi posle Seke i Dare? Datum kriju kao zmija noge
Aleksandra Prijović i Milia Pavlović - Copyright 24sedam/Pavle Knežević/ATA

Aleksandra Prijović i Milica Pavlović spadaju u red najpopularnijih pevačica među mlađim generacijama. U prethodnih nekoliko meseci obe su objavile nove albume, koji su već pronašli put do srca publike, pa su se mnogi pitali da li će možda održati veliki koncert u beogradskoj Areni.

Aleksandra je već najavila da je zakazala koncert za sledeću godinu, a odmah za njom ovu informaciju potvrdila je i Milica. 

Antonio Ahel/ATAImages
Aleksandra Prijović

U intervjuu koji je dala za emisiju "Ekskluziv", pokušala je da ostane misteriozna na pitanje da li će održati ovaj koncert, ali s obzirom na to da je reč o velikom zalogaju verovatno je iz tog razloga pokušala da izbegne odgovor na pitanje o najvećem koncertu u dosadašnjoj karijeri.

- Imam velike stvari u planu i sigurno je ta stavka i te kako na spisku - rekla je tada Milica.

Na proslavi rođendana, Milicu su mediji upitali da li ima neke želje ili je sve ostvarila, a ona se osvrnula upravo na gore pomenuti intervju.

- Između redova, na jedno pitanje u intervjuu sam i dala odgovor. Samo što ja volim da pričam kada sam na korak do toga jer ne volim da se zalećem ranije. Ako malo prelistate taj intervju, a sigurna sam da znate o čemu pričam, to mi je velika želja za sledeću godinu i ka tome sam fokusirana - rekla je Milica, a kada su je konkretno pitali za Arenu, praktično je to i potvrdila:

ATAImages/Antonio Ahel
Milica Pavlović

- Volim kad sam na korak do toga da pričam. Ovo je pitanje koje mi se postavlja, ali ajde da sačekamo. Dala sam njoj odgovor, vezano za intervju koji sam pomenula, pa možete sa tim da povežete.

Očigledno je da je Milica zakazala koncert, s obzirom na to da tako nešto mora mnogo ranije da se učini zbog organizacije i svega što je potrebno, ali iz samo njoj znanog razloga krije datum kada će se to desiti. Međutim, ni Aleksandra Prijović ne želi još da otkriva datum.

Pozvali smo pevačicu kako bismo videli šta se dešava sa njenim koncertom i da li zna da će Milica takođe zapevati u Areni, ali ona nije želela previše da detaljiše.

- Ja sam Arenu zakazala, ali još uvek ne želim da otkrivam datum. Ne znam ništa što se tiče Milice. Ja joj želim svu sreću, lepo je da mladi sada drže koncerte u Areni - rekla je Aleksandra diplomatski za 24sedam.

ATAImages/Antonio Ahel
Aleksandra Prijović

Kako smo već pomenuli, obe pevačice su veoma popularne, a obe će očigledno imati koncerte u Areni, pa bi možda mnogi pomislili da će ponovo doći do "sudara titana".

Podsetimo, 2018. godine Dara Bubamara je zakazala koncert u beogradskoj Areni za 21. april, što je besomučno reklamirala. Međutim, ono čemu se nije nadala jeste da će njena dotadašnja prijateljica i koleginica Seka Aleksić zakazati koncert na istom mestu i to samo sedam dana pre nje!

ATAImages/ Antonio Ahel
Seka Aleksić, Dara Bubamara

Dara je bila veoma ljuta na Seku, prozivala ju je u medijima i na nastupima, a do danas njih dve nisu razrešile sukob.

Inače, Milica i Aleksandra su prve pevačice iz redova "Zvezda Granda" koje su odlučile da održe koncert u Areni. Primera radi, Nataša Bekvalac je prvi takav koncert održala posle 20 godina karijere. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike