Nataša Bekvalac otkazala koncert u Areni: Ušla sam ambiciozno u priču

14.11.2022

19:16

0

Pevačica je shvatila da ima previše obaveza, a vremena malo

Nataša Bekvalac otkazala koncert u Areni: Ušla sam ambiciozno u priču
Nataša Bekvalac - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Nataša Bekvalac je u februaru 2020. godine održala uspešan koncert u beogradskoj Areni, a imala je velike ambicije da zakaže ponovno druženje sa publikom na Dan zaljubljenih, 14. februara 2023. godine. 

Ipak, do toga neće neće doći. Posle razgovora koji je Bekvalčeva obavila sa saradnicima o detaljima koncerta, te o marketingu istog, naposletku odlučila je da odustane od ideje.

- Nataša je prezadovoljna koncertom koji je održala pre dve i po godine. Puno joj je srce bilo što je Arena bila ispunjena do poslednjeg mesta i što su svi pevali sa njom u glas od prve do poslednje pesme. Smatra da je to kruna njene karijere, pa je maštala da i naredne godine na tako velikom stejdžu zapeva pred Beograđanima - započinje priču izvor i dodaje. 

24sedam
Nataša Bekvalac

- Kako je vreme prolazilo, shvatila je da je u ovom momentu Arena preveliki zalogaj. Nije ostalo mnogo vremena do februara za sve ono što bi volela da odradi, pa je svima u okruženju rekla da se planovi menjaju - rekao je izvor blizak pevačici.

Nataša je potvrdila ove tvrdnje, istakavši da je obaveza puno, a vremena malo. 

- Jako sam želela da koncert bude u Areni sledeće godine. Okupila sam ljude, ušla sam ambiciozno u priču, za sve oko koncerta treba mnogo vremena... Počeli smo da pričamo o idejama. Međutim, ubrzo sam shvatila da nije momenat za tako nešto - rekla je pevačica.

ATAImages/Antonio Ahel
Nataša Bekvalac

- Ne bi sve bilo onako kako želim. Poručila sam svima da ćemo ostaviti sve za neku drugu priliku. Otkazala sam, za sada, planiranje tako velikog projekta - kazala Nataša Bekvalac za Blic. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike