Poziv Saše Popovića ga je skupo koštao! Nemanja Stevanović o angažmanu u „Zvezdama Granda”

24.09.2021

10:19

0

Pevač je objasnio da je zbog uloge voditelja često bio prozivan kod publike

Poziv Saše Popovića  ga je skupo koštao! Nemanja Stevanović o angažmanu u „Zvezdama Granda”
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nemanja Stevanović bio je jedan od favorita „Zvezda Granda” davne 2009. godine. Osim uspeha i popularnosti koji je ostvario učešćem u popularnom muzičkom takmičenju, pevač je zajedno sa koleginicom Silvijom Nedeljković, okušao i kao voditelj popularnog talent šoua. 

Naime, Stevanović objašnjava da poziv Saše Popovića nije mogao da odbije, u tom trenutku mu se to činilo kao pametan potez, međutim, kasnije je to stvorilo konfuziju kod publike koja se pitala da li je on voditelj ili pevač.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nemanja Stevanović

- Ja sam kriv što sam prihvatio ulogu voditelja, jer sam tada dobijao komentare - Šta je on - voditelj ili pevač?! Možda je to bio nepromišljen potez sa moje strane, ali ok je ispalo. Bilo je to davno i tad mi je delovalo kao izazov gde sam lepo snašao i mislim da sam odradio kako treba - priznao je Nemanja i dodao da je tokom bogate i dugogodišnje karijere, kao i svaki pevač, pravio greške.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nemanja Stevanović

- Bilo ih je, ali u smislu odabira pesama nije, više što sam vodio emisiju, pa i taj ulazak u rijaliti. S druge strane, kada pogledamo sada, rijaliti i nije neka greška. Možda je moja greška što nisam bio prodorniji i ambiciozniji u karijeri, ali nisam taj lik koji je i žedan i gladan, pa ne moram to da radim - rekao je Nemanja u emisiji „Grand magazin”.

Podsetimo, Nemanja je jedan od prvih pevača koji je iskusio izbacivanje iz „Zvezda Granda”, a do ovoga je došlo zbog njegovog nedoličnog ponašanja tokom učešća u jednom rijalitiju 2010. godine.

- Sve se desilo iznenada! Pre nekoliko dana videli smo se sa Popovićem i tada smo se dogovorili da ostanemo u „Grandovom" jatu. Međutim, Saša nas je prekjuče ponovo pozvao i rekao da prelazimo u „Siti rekords”! Rastali smo se kao ljudi i bez negativnih emocija. Moram da priznam da mi nije bilo svejedno da odem iz „Granda”, jer sam ga gledao kao svoju kuću, a ljude u njemu kao članove porodice. Sve ovo što mi se dešava je vrlo neobično. Nisam ni srećan ni tužan, još uvek mi se emocije nisu slegle -  govorio je Nemanja za domaće medije po napuštanju rijalitija.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike