Dara Bubamara završila sa Sekom za sva vremena: Nije ispala fer i korektna

16.12.2022

22:24

0

Pevačica je istakla da Seki nikada neće oprostiti zbog zakazivanja koncerta, te da do pomirenja neće doći

Dara Bubamara završila sa Sekom za sva vremena: Nije ispala fer i korektna
seka aleksic i dara bubamara - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Dara Bubamara večeras je gostovala u emisiji „Show se nastavlja“, gde je između ostalog pričala o prijateljstvu sa Cecom Ražnatović, karijeri, nastupima, emotivnom životu, ali i o prijateljstvima na estradi. 

Na pitanje voditelja da li ratuje sa kolegama na estradi i sa kim nije u korektnim odnosima, s obzirom na to da se neretko nalazi u medijskim napisima kada su u pitanju estradni ratovi, Dara je istakla da je jedina koleginica sa kojom ne govori Seka Aleksić

ATAImages/Antonio Ahel
Dara Bubamara

- Ima samo jedna osoba sa kojom ne pričam, to je zbog koncerta, jer nije ispala fer i korektna prema meni. (Seka Aleksić). Kad te ne volim imam amneziju - kazala je Dara, a na pitanje da li bi oprostila koleginici kada bi porazgovarale, ona kaže: 

- Ja kad s nekim završim ja sam završila za ceo život - rekla je kratko Dara. 

Podsetimo, Dara i Seka su bile bliske prijateljice sve do 2018. godine, ali koncert u Areni je „krivac“ za njihov raskol. Naime, sukob između njih dve se dogodio jer je Seka zakazala koncert u Beogradskoj areni samo sedam dana pre svoje prijatejice. Ovo je jako iznerviralo, Daru pa je sa Aleksićevom prekinula svaki kontakt. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike