Vidić rešio da tuži Daru zbog uvreda: Stres mi je što sad moram da je gledam na sudu uživo i bez Fotošopa! (FOTO)

30.11.2022

08:25

0

Pevačica će „morati da dokaže sve što je iznela ili da mu plati za laži i klevetu", istakao je dizjaner

Vidić rešio da tuži Daru zbog uvreda: Stres mi je što sad moram da je gledam na sudu uživo i bez Fotošopa! (FOTO)
Saša Vidić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Saša Vidić rešio je da sa Darom Bubamarom ode i na sud, posle skandaloznih tvrdnji koje je pevačica iznela na njegov račun putem Instagrama. Pošto je prokomentarisao krah njenog prijateljstva sa Jelenom Karleušom, ona mu je oštro odgovorila na pomenutoj društvenoj mreži, zbog čega je on presavio tabak, a za jedne domaće medije i naglasio da će ona sada „morati sve što je rekla da dokaže ili da mu plati za klevete".

- Pošto Radojka kaže da ima lovu, dao sam punomoćje svojoj advokatici da se pozabavi celim ovim slučajem, pa će sve svoje uvrede morati i da dokaže. Ja nju nisam dirao u onom smislu kako je ona mene napala. To što ona radi i šta priča i kako se ponaša, to je evidentno ku*vanjski. To svi znaju, nije to ništa novo. Ona je pokazivala p*čku na Instagramu. To su defakto činjenice, a ovo što je napisala za mene, to će morati da dokaže na sudu ili da plati za laži i klevetu - kaže Vidić za „Kurir" i dodaje kako on nije bio strog koliko inače ume da bude, da bi se ona baš ovako pobunila i iznela „niz laži na njegov račun".

„Sad moram da je gledam tamo bez filtera..."

- Nisam bio ni strog kad sam je komentarisao kako umem da budem, a sad se ona nešto buni i vređa. Moraću da je vidim uživo na sudu bez filtera i Fotošopa, samo mi je to stres. Katastrofa - zaključio je dizajner.

Podsetimo, Dara je na Instagramu, uz Sašin snimak iz gradskog prevoza, nekadašnjem saradniku i prijatelju poručila:

- Ovo raspalo, smrdljivo g*vno mene spominje! Molim komunalnu inspekciju da ovo trulo g*vno izbace iz trolejbusa! Ovako izgleda raspala drogirana tetka, koja je krenula u javni WC da traži ljubav svog života! Dužna, ružna, predozirana i tužna, svima poznata kao Vidićka propala sidašica! Ovako završavaju osobe koje sopstvena zloba upropasti. 

Dara Bubamara, Printscreen ,,Premijera"
 

Posle nekoliko sati je sporni snimak i uvrede izbrisala, da bi video ponovo podigla uz poruku:

- Kreatorka na kineske baterije ljulja se u busu. Ne znam da li igra uz neku lošu muziku ili je roba loša. Jadno je da ovakav drogirani neradnik komentariše zvezde. Vidićka, propala sidašice, hitno na lečenje u Crnu reku, pa da lopata odradi svoje.

Akonto najnovije priče posle velike drame s Instagrama Dara se još nije oglasila.

Instagram printscreen/dara_bubamara_fanpage_
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike