Dara ne oprašta: Prisetila se sukoba sa Sekom, pa je ponovo prozvala

27.04.2021

16:22 >> 16:23

0

Autor: Marija Mitić

Njihova svađa datira od 2018. godine, a poslednjom objavom na Instagramu Dara je pokazala da je još uvek kivna na nekadašnju prijateljicu

Dara ne oprašta: Prisetila se sukoba sa Sekom, pa je ponovo prozvala
Copyright Foto: ATAImages/ M.M.

Poznato je da na domaćoj estradi znaju da se odvijaju pravi ratovi, a u sukobu su uglavnom pevačice, ljute rivalke.

Baš takav jedan rat već nekoliko godina se odvija između dveju pevačica koje su prvobitno bile bliske prijateljice – Svetlane Seke Aleksić  i Dare Bubamare.

Da je još uvek kivna na koleginicu, Dara je još jednom pokazala danas, iako su svi mislili da su se strasti smirile ili se bar tako činilo u poslednje vreme. Naime, ona je na svom Instagram nalogu objavila prozivku jedne korisnice Tvitera, upućenu na Sekin račun, pa je još i začinila sopstvenim komentarom.

Seka Aleksić ATAImages/Antonio Ahel

– Dara Bubamara se druži sa Indilom i Dj Snejkom, svetskim zvezdama, zato što je iskrena i pravi prijatelj, a ne sa seljačkim, lukavim, šatorskim pevaljkama koje su se je*ale sa kamiondžijama, kao što je Seka Aleksić – napisala je jedna korisnica Tvitera dok je Dara dodala:

– Kuvaj majko i snajko – aludirajući time na kulinarsku emisiju koju trenutno vodi Svetlana Seka Aleksić.

Printscreen Instagram/ Dara Bubamara Official

Dara je Sekino ime na ovoj objavi precrtala, međutim ono se jasno i dalje vidi.

Podsetimo, Dara i Seka su bile bliske prijateljice sve do 2018. godine. Sukob između dve pevačice navodno se dogodio jer je Seka zakazala koncert u Beogradskoj areni samo sedam dana pre svoje prijatejice. Ovo je jako iznerviralo Daru pa je sa Aleksićevom prekinula svaki kontakt, i često je negativno komentarisala u medijima. Seka o ovoj svađi nije želela da u javnosti govori mnogo, ali je jednom prilikom u jednoj televizijskoj emisiji rekla:

– Nismo se posvađale. Nisam se ni sa kim posvađala. Iskrena da budem, Dara tako i ne misli. Mislim da je neko iz njenog tima nju posavetovao da tako treba da odreaguje. Ne mogu da verujem da postoji neko ko bi zamerio drugom kolegi to što ima koncert. Meni je to zaista nenormalno. Ja nikad nikom tako nešto ne bih zamerila. Radujem se kako svom, tako i Darinom i Saletovom uspehu. Svakako da Dari želim punu Arenu isto kao i sebi i da ona bude srećna i zadovoljna – rekla je Dara tada.

Pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike