Dara Bubamara o bivšem mužu, pa ponovnoj udaji i proširenju porodice: Još troje bih dece rodila!

16.12.2022

15:20

1

Pevačica ima baš visoko mišljenje o Milanu, s kojim je dobila sina Konstantina, a koji joj je ostao izuzetno dobar prijatelj i posle kraha braka

Dara Bubamara o bivšem mužu, pa ponovnoj udaji i proširenju porodice: Još troje bih dece rodila!
Dara Bubamara - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dara Bubamara se gostujući u jednoj emisiji dotakla bivšeg, Milana Kesića, s kojim je u braku dobila sina Konstantina. Pevačica je naglasila da i dalje održavaju jak, prijateljski odnos, te da joj je on velika podrška u svemu.

Takođe, porazgovarala je i o eventualnoj ponovnoj udaji, te tome kako bi se vrlo rado još tri puta ostvarila kao majka.

- Milan, Kosta i ja putujemo zajedno. Prošle godine smo bili u Turskoj, u januaru sad idemo u Dubai zajedno. Pa ko će mi biti najbolji prijatelj, ako ne on? Njegovi roditelji su mene jako voleli i moji roditelji njega - počela je Dara u emisiji „Show se nastavlja", koja se emituje na televiziji „Blic", a zatim nastavila o tome kako je Kesić maksimalno bio uz nju kada je ostala bez majke i oca.

„Jako smo vezani..."

- On je bio uz mene tada i ja sam isto uz njega bila, kada su njegovi preminuli. Jako smo vezani i jako smo dobri prijatelji. To je zato što je on je dobar i normalan čovek - tvrdi pevačica, koja i ne razmišlja o tome da ponovo „stane na ludi kamen".

Dara Bubamara, Printscreen ,,Premijera"
 

- Ne bih se udavala, lepo mi je trenutno. Ne razmišljam o tome. Ostvarena sam, imam sina, Milana koji je uz mene, porodicu. Bez obzira što sam ja takav temperament da bih rodila još troje dece, ne bih trenutno. Sa godinama imam sve više energije - iskrena je bila ona, prenose domaći mediji.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike