Incident na nastupu Dare Bubamare! Muškarac u alkoholisanom stanju želeo da zaprosi pevačicu

10.12.2022

09:13

0

Zbog ove situacije obezbeđenje je moralo da reaguje

Incident na nastupu Dare Bubamare! Muškarac u alkoholisanom stanju želeo da zaprosi pevačicu
Dara Bubamara - Copyright Instagram printscreen/darabubamara_official

Na nastupima estradnih umetnika često bude kako onih prijatnih, tako i onih manje prijatnih situacija. Dok je Dara Bubamara pevala za publiku na Kopaoniku, na binu se popeo jedan gost, koji je prema rečima očevidaca bio pripit, a imao je veliku želju da zaprosi pevačicu.

Zbog ove situacije, obezbeđenje je moralo da reaguje i pijanog gosta zajedno sa svojim prijateljima udalji sa nastupa. 

Printscreen ,,Premijera"
Dara Bubamara

- U klubu je bilo krcato, pravila je odličnu žurku sve do pred kraj, kad je došlo do incidenta. Dok je pevala, Crnogorac srednjih godina se popeo na binu, klekao je ispred Dare i glumio da je prosi dok je u ruci držao svoju burmu i crvenu ružu - priča izvor i dodaje: 

- Taj čovek se teturao, videlo se da je mnogo popio, a kako je scena mala, Dara nije imala gde da se skloni. Obezbeđenje ga je zgrabilo i počeli da ga iznose, bend je prestao da svira, pa je nastala gužva jer su prijatelji tog muškarca krenuli da se svađaju s obezbeđenjem da ga pusti. Sve vreme su vikali, pa su morali i njih da udalje iz kluba - otkriva izvor.

 

 

Dara Bubamara je kao pravi profesionalac, uredno nastavila sa nastupom, ali pre nego što je počela da peva, ona se kratko obratila gostima.

- Samo da kažem da ovo nije prvi put da me prose na tezgi! Nadam se da su momci napolju dobro i da će brzo da se otrezne - rekla je u svom stilu Dara, prenosi Republika. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike