Hari Mata Hari je imao buran ljubavni život, a danas sve radi zbog žene: Mesi daje golove iz ljubavi prema fudbalu, a voli i ženu, kao i ja

16.12.2022

21:11

0

Pevač ističe da su njegovi najveći hitovi nastali pošto je čuo dobru pesmu, a pokretač je uvek ljubav prema ženi

Hari Mata Hari je imao buran ljubavni život, a danas sve radi zbog žene: Mesi daje golove iz ljubavi prema fudbalu, a voli i ženu, kao i ja
Hari Mata Hari - Copyright 24sedam/Danica Božović

Pevač Hari Varešanović, publici poznatiji kao Hari Mata Hari večeras je obradovao publiku u srpskoj prestonici koncertom.

U MTS Dvorani dupke punoj, Hari je zapevao svoje najveće hitove, a neposredno pred izlazak na binu sa medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam je podelio utiske i očekivanja, ali i neke detalje o svom privatnom životu koje niko nije znao. 

Naime, on je otkrio da su njegovi najveći hitovi nastali pošto je čuo dobru pesmu, a inspiracija je uvek bila ljubav prema ženi. Pevač je uz to napravio i veoma zanimljivu paralelu spomenuvši čuvenog Mesija. 

24sedam/Danica Božović
Hari Mata Hari

Kakva su vaša očekivanja za ovaj koncert?

- Ovo je 32 koncert u Beogradu, 16 albuma, veliki opus. Biće malih iznenađenja. 

Posle ovoliko godina karijere, ima li treme?

- Uvek ima treme, ko kaže da nema, malo lagi. Ja volim da to što pre krene. Ima pozitivne treem, jedva čekam. Ja nemam rituale, samo hoću da što pre krenem sa koncertom, lepše mi je na bini nego na bekstejdžu.

Da li vam se desilo da zaboravite reči pesme?

- Milion puta mi se to desilo i ja pustim publiku da peva. Muzika nije nešto što mora biti idelano. Opustim se i probam da od toga napravim gek. Ne zaplačem nikada zbog toga.

Da li bi voleli da se snimi film o vašem životu?

- Svi smo zaslužili, da imamo filmove o svom životu, čak ima filmova o ljudima koji nisu toliko poznati, a imaju zanimljive priče. Bila bi mi čast, ali videćemo.

Koje dečačke snove niste ostvarili?

Ima ih milion. Snove bolje ostvarivati, nego sanjati. Trudim se da ih ostvarim, ali sam se ja malo olenjio, a i godine su takve. 

24sedam/Danica Božović
Hari Mata Hari

Šta bi mali Hari rekao velikom?

- Seti se detinjstva kretenu, kako si voleo muziku, kako si se trudio. Uvek sebe u ovim danima grdim što nisam aktivniji.

Kad ste već spomenuli detnjstvo, kakvo je ono bilo?

- Moje detinjstvo je bilo samo muzika, muzika, ponekad samo malo fudbal. Ali sam loptu šutnuo iz mog života. Veoma rano sam počeo da se bavim muzikom, ja mislim sa 10 godina da sam počeo da pevam. 

Da li vam smeta što mlađe populacije olako popunjavaju prostor na estradi?

Logično je da mi smeta, ali ja sam nemoćan da izmenim. Ima nas puno zvezda.

ATAImages/Antonio Ahel
Hari Mata Hari

Kako su nastali vaši veliki hitovi poput "Baš ti lepo stoje suze", "Prsten i zlatni lanac"? 

- To su priče za biografije. Najčešće sam napravio pesmu pošto sam čuo nečiju dobru pesmu, od nekog kolege. I onda kažem: E hoću i ja tako dobru pesmu. Mi to radimo iz ljubavi prema muzici. Tema je ljubav. I Mesi daje golove iz ljubavi prema fudbalu, ali voli i ženu, kao i ja. 

Šta je Hari rekao o svojoj porodici i koliko vremena provodi sa njima pogledajte u narednom video-snimku. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike