Hari Mata Hari pred koncert o starim pesmama i neostvarenim željama: Spisak je dugačak, a meni fali i snage i vremena (VIDEO)

30.10.2022

07:45

0

Pevač je do sada u Beogradu, inače, održao 32 svirke, ali u MTS dvorani, nekadašnjem Domu sindikata, još nijednom nije zapevao

Hari Mata Hari pred koncert o starim pesmama i neostvarenim željama: Spisak je dugačak, a meni fali i snage i vremena (VIDEO)
hari_mata_hari_kzn_28102022_0019 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Hajrudin Varešanović, Hari Mata Hari, održaće sredinom decembra svoj prvi koncert u MTS dvorani. Kako je objasnio na konferenciji koju je održao tim povodom, na kojoj je bila i ekipa 24sedam, veoma se raduje ovom druženju s publikom, a pošto su karte gotovo rasprodate, razmatra se i još jedan datum.

Osim o predstojećoj velikoj svirci, Hari se ovom prilikom dotakao i svojih želja iz mladosti koje još nije ostvario, ali i vanvremenskih hitova koje će uskoro nizati ovde i uživo. Iako je neko ko je ostvaren na svakom polju, priznaje da ipak ima snova koji nisu postali stvarnost.  

Hari Mata Hari, ATAImages/Antonio Ahel
 

„Uvek sam bio sanjar..."

- Postoji puno stvari koje nisam ostvario, ali želja da ih ostvarim se sve više i više smanjuje. Osećam da nemam snage za to. Ipak, čovek ide u godine, nema ni vremena ni snage... Tako da, spisak želja iz mladosti je veliki, a realnost je da neću (sve) to moći da ostvarim. Ali, uvek sam bio sanjar, pa ostavljam prostora da ću možda da se izborim za te stvari - objasnio nam je pevač s osmehom pa nastavio o svojim dobro poznatim pesmama, kao i tome nosi li koja od njih neku posebnu priču.

- Nema neke pozadine, muzika je razlog muzici. Jednostavno, voliš muziku, sedneš i, dođe ti samo na vrata. Samo ulazi, ne otvaraš ti. Mogu sad da vam ispričam milion anegdota, svaka sa sobom nosi po neku, kako je nastala. Ali to su priče od po sat vremena, za autobiografiju - kazao je Hari Mata Hari.

Hari Mata Hari, ATAImages/Antonio Ahel
 

Kako je još tekao razgovor s pop zvezdom koja će 16. decembra održati koncert u MTS dvorani pogledajte u videu koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike