Kako srdačan pozdrav! Neda Ukraden je pričala da se Hari Mata Hari uzvezdio, o njihovoj nategnutoj saradnji, pa promenila ploču! (FOTO)

28.10.2022

12:07

0

Pevačica je za paparace ispozirala sa kolegom

Kako srdačan pozdrav! Neda Ukraden je pričala da se Hari Mata Hari uzvezdio, o njihovoj nategnutoj saradnji, pa promenila ploču! (FOTO)
neda i hari (2) - Copyright Foto: 24sedam/Danica Božović

Hari Varešanović, domaćoj javnosti poznatiji kao Hari Mata Hari sarađivao je sa velikim brojnim imenima sa muzičke scene, među kojima se našla i Neda Ukraden

Naime, Neda i Hari sarađivali su 1990. godine na pevačicinom albumu „Poslije nas“, kojim se Ukradenova nije baš proslavila, a za negativan ishod krivila je upravo Varešanovića. Ovom odeljku i saradnji je posvetila i nekoliko pasusa u svojoj knjizi „Zora je svanula“ ističući da se Hari tada ponašao kao zvezda. 

Kako je danas Hari Mata Hari imao konferenciju za medije povodom koncerta koji će održati u srpskoj prestonici 16. decembra, u jednom trenutku se u prostorijama MTS dvorane, sasvim slučajno pojavila i Neda. Njih dvoje su se srdačno pozdravili, kratko popričali, pa se ubrzo i rastali.

- Harijeva popularnost i koncerti rezultirali su nedovoljnim angažovanjem. Sve je bilo nategnuto, na brzinu i sa puno problema. On je imao ponašanje i stav: „Ja sam zvezda, biće tako ili nikako“ - napisala je, između ostalog, Neda u svojoj knjizi.

Po svemu sudeći, Hari nije upoznat šta je Neda pisala o njemu, a sa druge strane, pevačica je čini se, ostavila po strani taj period svog života, te je sa kolegom izgladila odnose.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike