„Ko ti je kriv, ti si me birala!" Hari Mata Hari varao ženu 10 godina: Druga mu pokazala šta je prava ljubav!

21.09.2022

07:50

0

Pevač je svojevremeno objasnio kako „se mnogo čega spasao, samo njih ne" otkako je u muzici

„Ko ti je kriv, ti si me birala!" Hari Mata Hari varao ženu 10 godina: Druga mu pokazala šta je prava ljubav!
Copyright ATAImages

Muzičar Hari Varešanović, najpoznatiji kao vođa sastava „Hari Mata Hari", u prošlosti je vodio prilično intrigantan život. Naime, njemu se još s 19 dogodila velika ljubav s Aidom i par je stupio u brak 1983. godine. 

Intimnoj ceremoniji su prisustvovali samo najbliži, a dve godine kasnije su dobili i ćerku Nađu. U jednom intervjuu, međutim, on je priznao da je tada bio isuviše mlad i nespreman za ulogu oca, a skoro deceniju kasnije, u braku sa Aidom je dobio i sina Damira.

Posle izvesnog vremena, pak, na videlo je isplivalo da je on 1992. dobio vanbračnog sina Maka, za kog je i sam saznao nešto kasnije u životu - a to je bio samo jedan u nizu razloga što se raspao njegov prvi brak.

Jasmina

Varešanović je i otvoreno govorio o tome da je svoju drugu suprugu Jasminku upoznao još 1994, te da je tek tada shvatio šta je to prava ljubav. U jednom intervjuu za „Puls" iz 2006, pevač je detaljno pojasnio sve, a najpre se dotakao svog odnosa s Aidom, prenosili su mediji. 

„Žene su moj porok, ai najdraži!"

- U muziku sam ušao zbog muzike, a ne zbog stvari koje prate muziku. Nikada nisam imao problema sa drogom, alkoholom i kockom. Jedino se nisam spasao žena, a to je jedan od nusprodukata koji ide uz muziku i to mi je najdraži porok. Sa suprugom sam imao malih trzavica, ali retko. Uvek joj kažem: „Ko ti je kriv. Sama si birala. Ti si izabrala mene, a ne ja tebe". Ja sam već sa 20 godina bio definisan kao muzičar i moj životni put se znao. Mada, sve se u životu može prebroditi i prevazići. Sa suprugom sam ostao u braku, kompromisnom braku. Zbog dece - istakao je bio Hari, koji je punu deceniju bio poveo na relaciji Sarajevo-Minhen zbog Jasminke sa kojom je kasnije stupio u brak.

To se dogodilo 2010. godine, posle razvoda od Aide.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike