Hari Mata Hari je zbog karijere zapostavio porodicu: Ne kajem se, to je bila moja sudbina

11.12.2021

09:13

0

Autor: Marija Mitić

Pevač o o nepoznatim detaljima iz života

Hari Mata Hari je zbog karijere zapostavio porodicu: Ne kajem se, to je bila moja sudbina
Hari Mata Hari - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevača Harija Varešanovića, poznatijeg kao Hari Mata Hari, nemamo priliku da često vidimo u javnosti, jer je, kako kaže u emisiji "Premijera", više vezan za muziku, te da nije ljubitelj medijskog eksponiranja.

Prilikom ovog gostovanja, pevač se prisetio svojih početaka u svetu muzike, pa istakao da mu je već negde na sredini puta bilo jasno da se više posvetio poslu nego porodici. Ipak, za to se, kako kaže, ne kaje, jer to bio njegov predodređeni, sudbinski put.

ATAImages/ A.A.
 

- Mislim da sam veoma malo dao, iz razloga što su moj posao, vreme, putovanja koja su veoma duga, tražili puno pažnje. Bilo šta da radiš, a posvećen si svom poslu, prirodno je da će svi ostali, na neki način, tebe manje imati. Tako da sam stvarno zbog svoje karijere zapostavio svoje, što je i logično, ali nisam se pokajao, jer nije to bila trauma, već sam shvatio da je to moj život, moja sudbina - kaže iskreno Hari i priseća se kakve nevolje su zadesile njegovu majku nakon porođaja, te njega kao bebu. Kako ističe, otac mu je tada spasio život.

ATAImages/ A.A.
 

- Istina je, zbog njega ne bih postojao. U ta neka doba, 60. godina, u sarajevskom porodilištu je bila jeziva zima, ja sam januarsko dete. Menjali su grejanje, ne znam da li je bio kvar, ali je temperatura u sobama gde su bile bebe bila ispod nule, baš minus! Moj tata je napravio fintu, doneo je mami banane i narandže, mene stavio u kesu i ugrejao me -  prisetio se Hari Mata Hari u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike