Lepa Brena u crkvi, za četiri osobe: Pevačica počinje američku turneju, dva mesta posebno privukla pažnju!

21.10.2022

10:19

0

Otkriveno koliko koštaju karte i kako će koncept nastupa izgledati

Lepa Brena u crkvi, za četiri osobe: Pevačica počinje američku turneju, dva mesta posebno privukla pažnju!
Lepa Brena - Copyright Lepa Brena, Printscreen Instagram/lepabrenaa

Lepa Brena je, posle uspešnog lansiranja biznisa sa čarapama, rešena da održi američku turneju. Ništa tu ne bi bilo čudno, s obzirom na to da mnogi naši pevači idu "preko bare" da pevaju, ali je zanimljivo da će pevačica nastupiti u čak dve pravoslavne crkve!

Naime, kako se navodi, ona će u Nju Džerziju nastupiti u mestu "Sidar Grouv" u makedonskoj crkvi "Sveti Kiril i Metodije", dok će u Indijani zapevati u Crkvi Svetog Save.

ATAImages/ Antonio Ahel
Lepa Brena

Nastupi su zamišljeni kao večernji program koji uključuje sedenje, večeru i piće, a cena ulaznice iznosi 70 dolara. Brena je svoje koncertne aktivnosti najavila na svom zvaničnom Instagram nalogu, ali posebno je interesantno i začuđujuće što njene nastupe na svojim zvaničnim sajtovima reklamiraju i crkve u kojima će najpoznatija Jugoslovenka pevati. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Lepa Brena

Fotografije Lepe Brene, piše Alo, nalaze se u kalendaru događaja koje crkva organizuje pa se tako nastup naše pevačice nalazi ispod najave za čitanje Biblije i liturgije, a iznad događaja koji se tiče proslave Svete Petke koja je 27. oktobra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike