Ibro Bublin o sukobu sa Darkom Lazićem, duetu sa Džidžom i zaradi: Satisfakcija je kada dobiješ bakšiš od 500 evra!

16.12.2022

23:31

0

I pored velikog uspeha i pobede u takmičenju, mladi pevač smatra da stoji sa obe noge čvrsto na zemlji

Ibro Bublin o sukobu sa Darkom Lazićem, duetu sa Džidžom i zaradi: Satisfakcija je kada dobiješ bakšiš od 500 evra!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Proteklih dana na Radio Televiziji Srbije snimao se novogodišnji program koji će biti emitovan za vreme praznika i u novogodišnjoj noći, a tim povodom u Košutnjaku okupio se veliki broj estradnih umetnika, među njima i Ibro Bublin.

Mladi bosanskohercegovački pevač privukao je pažnju javnosti svojim glasom i harizmom u takmičenju "Zvezde Granda", gde je 2016. godine i pobedio.

Folk pevač je dao intervju okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bila i ekipa 24sedam, a na samom početku govorio je o tome šta se promenilo u njegovom životu nakon što je trijumfovao:

ATAImages/Antonio Ahel
Ibro Bublin

- Promenilo se dosta toga, okrenuo mi se život naglavačke, ali sam i pored toga ostao isti onaj momak, prizeman, staložen, stojim čvrsto na nogama i trudim se da snimam dobre pesme. Idem korak, po korak. Gradim svoju karijeru na temeljit i čvrst način.

Da li misliš da bi lošije prošao sa ovim sastavom žirija danas i da li si ostao u kontaktu sa nekim od članova žirija?

- Nisam o tome razmišljao, u moje vreme je to bilo drugačije, nismo imali mentore kao što danas imaju moje mlađe kolege i po mom mišljenju tada je bila veća draž. U kontaktu sam sa mojim Draganom Stojkovićem Bosancem, sretali smo se na američkoj turneji pre dve godine. On i pokojni Šaban su bar na mene ostavili najveći utisak.

Da li možemo da očekujemo duet sa Džidžom?

- Naravno, zašto da ne, ukoliko se pojavi dobra pesma. Ja Džidžu volim i mnogo mi je draga kolegnica.

Pojedini pevači uspeli su da podignu cene svojih nastupa i po nekoliko hiljada evra, bez obzira što nisu dospeli do finala takmičenja, da li si ti kao pobednik profitirao materijalno?

- To jeste istina. Što se mene tiče, ja moram da se zahvalim Grand produkciji i našem direktoru Saši Popoviću, što nam je ustupio mesto i priliku da pokažemo šta umemo, ali i da unovčimo talenat, a ja sam takav momak, koji dolazi iz takve kuće, naučen da ne pokazujem ni šta imam, ni šta sam kupio.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ibro Bublin

Izjavio si pre par meseci da su ti džepovi puni bakšiša?

- I pre par meseci, a i sad (smeh). Bude bakšiša uvek, ali se on na kraju deli sa svim članovima koji su zabavljali goste na tom veselju, ali što se mene tiče i veselja na kojima ja pevam, ljudi tu  bacaju "i šakom i kapom". Ja na to gledam sasvim normalno, to je satisfakcija za svakog izvođača, pogotovo mladog da te neko nagradi sa 500 evra.

Pisalo se o navodnom ratu između tebe i Darka Lazića oko autorskih prava, kao i da te je kolega tužio, da li su konačno zakopane ratne sekire i da li ti planiraš da staneš na ludi kamen poput njega?

- Ja sa Darkom Lazićem nikada nisam imao problem, već sa njegovim producentom. To je odavno završena priča, a sekire su zakopane dok ih ponovo ne otkopamo (smeh). Što se tiče ženidbe, više sam se fokusirao na karijeru, koja teče lagano, a uz to i fakultet pokušavam da uskladim. Kad bude bilo nešto opasno, kad se Ibro opasno zaljubi, ja ću da vas obavestim.

Ceo intervju sa Bublinom pogledajte u video-snimku ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike