Komšiluk Saše Popovića u Opatiji razvezao jezik: Ni žena Suzana Jovanović nije bila pošteđena!

04.12.2022

11:30

0

Kažu da je on tamo „ozbiljna faca za dame", te da je baš za priču to kako mu se umiljavaju

Komšiluk Saše Popovića u Opatiji razvezao jezik: Ni žena Suzana Jovanović nije bila pošteđena!
Saša Popović - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Saša Popović često ume da svoje slobodno vreme provodi i u Opatiji, gde ima i luksuznu nekretninu. Jednom prilikom, oglasivši se baš odatle, javnost je dobila na uvid to da Popović i njegova supruga Suzana Jovanović tamo imaju svoj bazen, veliku terasu s pogledom na more... Dok njihove komšije, koje su ih po svemu sudeći baš fino osmotrile, za poznati par imaju samo reči hvale.

Saša Popović, 24sedam/M. M.
 

- Gospodin Popović je omiljeni stanovnik iz Srbije u Opatiji. To sam se lično uverio, jer mi je dole na hrvastkom primorju on komšija. Ne poznajemo se lično, ali smo se nekoliko puta sreli u gradu u restoranima. Ume on leti da se prošeta pored mora, a jednom prilikom sam mu rekao da ga više viđam na Jadranu nego u Beogradu na šta se on samo nasmejao - počeo je bio jedan meštanin, prenose domaći mediji pisanje „Kurira", koji i sam ima kuću u ovom gradu na Kvarneru, na obali u Primorsko-goranskoj županiji.

„Svi mu prilaze i raspituju se o estradi!"

- Prijatan je čovek, uvek se nasmeši i porazgovara sa ljudima, a naročito sa komšilukom. Prepoznaju ga svi, prilaze mu kako da ga pitaju oko estrade, a tako i o njemu samom. Deluje fino i pristojno, kulturn o i civilizovano - tvrdi on, pa nastavlja o tome kako Popović za okolinu važi za velikog šmekera.

- Pre svega moram da vam kažem da mi je žena Suzana prava dama i gospođa. I deca su mu letos bila u Opatiji. On je faca za dame iz Opatije. Garantujem da su mnoge zaljubljene u njega i to svih uzrasta. Samo da vidite kako mu se umiljavaju. Čuo sam kada mu se komšinica žalila da joj je krivo što ga ranije nije upoznala da i ona postane pevačica i da se probije kroz „Grand".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike