Ibro Bublin se javno požalio! Pevač okružen lepoticama, a nikako da nađe onu pravu

03.03.2022

22:39

0

Kao svakako veliki zavodnik, objašnjava koliko je teško održati vezu sa nekim ko nije iz posla...

Ibro Bublin se javno požalio! Pevač okružen lepoticama, a nikako da nađe onu pravu
Ibro Bublin - Copyright Instagram screenshot / ibro_bublin

Pevač Ibro Bublin se požalio kako, iako je okružen lepim devojkama, nikako da nađe onu pravu. I pored brojnih obožavateljki je tako i dalje „singl" momak, a razlog zašto je, kaže - posao kojim se bavi. 

- Treba imati sreće i naći osobu koja će sve da razume i tvoj posao, nastupe... Na mojim se vrte dobre ribe i sad hajde ti njoj objasni da je to tvoj posao i da ona mora to sve da prihvati i ta ti kaže: „Idi srećo, lep si, dobro ti stoji ona devojka što si se slikao sa njom". Više sam se usredsredio na karijeru i na fakultet - ispričao je tim povodom Ibro za „Grand magazin". 

Podsetimo, Bublin je pobedio u „Zvezdama Granda" 2016. godine. Danas vredno radi i nastupa punom parom, a kako je svojevremeno objasnio, roditelji su bili ti koji su ga „gurnuli u vatru" još dok je bio veoma mlad. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ibro Bublin (@ibro_bublin)

 

Oni su ga, naime, pošto su prepoznali koliko je talentovan, odmah „poslali u muziku". 

- Sa pet, šest godina, roditelji su me gurnuli na scenu, jer su smatrali da ja to mogu i osećalo se da ću se baviti muzikom. I dok su se moji vršanji igrali sa igračkama, ja sam dobijao klavijature, sintisajzer i nisam se pokajao. Drago mi je što od vas čujem da rastem u dobrog čoveka - rekao je on jednom prilikom, preneo je „Grand onlajn". 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike