Karleuša mi se popela na glavu! Bosanac je o pregledima na Jutjubu stalno polemisao sa JK, sad joj poručio jedno!

27.11.2022

22:40

0

Harmonikaš ističe da je jedan njegov projekat bio veliko iznenađenje za pevačicu

Karleuša mi se popela na glavu! Bosanac je o pregledima na Jutjubu stalno polemisao sa JK, sad joj poručio jedno!
Copyright 24sedam/Pexels/Antonio Ahel/ATAImages

Kada se izbaci nova pesma na Jutjub platformu, izvođači pretenduju da se ona nađe u trendingu, te im je broj pregleda i te kako bitan.

Međutim, ova brojka, zvezdama stare garde nije bitna, ali Dragan Stojković Bosanac je iskoristio priliku, te spomenuo svoju nekadašnju koleginicu iz „Zvezda Granda“, Jelenu Karleušu sa kojom je često polemisao o tome koliko pregleda ima „Konjičko kolo“, za koji je radio muziku i aranžman.

 

ATAImages/ Antonio Ahel
Dragan Stojković Bosanac

Ova numera danas broji četrnaest miliona pregleda, a Bosanac je tokom jednog gostovanja ispričao anegdotu sa JK koja se ticala ovog projekta. 

- Da, da ljudi, četrnaest miliona! Ipak je to bilo najveće iznenađenje za Jelenu Karleušu koja mi se popela na glavu. Jeco, volimo te svi, tata te voli! (smeh) Sećam se kada me je Jelena pitala koliko pregleda imam i ja joj kažem:

Printscreen „Zvezde Granda - Specijal"
Dragan Stojković Bosanac

 

„Pa milion, dva“. Odmah mi je rekla „Pa lepo, lepo“. Na kraju kada je videla u jednom momentu da imam 11 miliona šokirala se, kaže „Boske, ti si kralj!“- ispričao je Bosanac i nasmejao sve.

Kako se oprobao i u ulozi glumca, u spotu svoje naslednice Aleksandre Stojković Džiže, harmonikaš otkriva da je nakon toga dobio brojne poslovne ponude.

Printscreen Youtube/Grand Production
Dragan Stojković Bosanac u spotu svoje ćerke

 

- Znate šta, ja sam sad već dobio neke pozive, neću javno o tome, za neke druge spotove, ali otom-potom - našalio se Dragan, piše Grand News. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike