„Prijatelji su mi rekli da me je pomenuo!" Ibro Bublin odreagovao na komentare starijeg kolege

30.11.2022

22:40

0

Na ove reči nikako nije mogao da ostane imun

„Prijatelji su mi rekli da me je pomenuo!" Ibro Bublin odreagovao na komentare starijeg kolege
Ibro Bublin - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nekadašnji pobednik „Zvezda Granda", Ibro bublin, čim je saznao kako o njemu govori Ivan Milinković, bivši pevač grupe „Legende", nije mogao a da ne odreaguje na to. Njegove reči hvale su mu i te kako prijale, posebno zato što starijeg kolegu i sam smatra velikim umetnikom.

- Od ovih mladih, meni je Ibro Bublin, momak iz Bosne, super pevač. Ima dece koja lepo pevaju i imaju svoj potpis, a među njima je i Ibro. On je neko ko je vrlo prepoznatljiv. Recimo i kada peva Šabanovu pesmu, peva je na svoj način i to vrlo lepo. Svako ko uspe da bude prepoznatljiv kao mlad u ovom moru pevača, napravio je veliki korak - kazao je bio Ivan nedavno u „Grand Magazinu“, a to je brzo privuklo pažnju najpre Bublinovih prijatelja.

Ivan Milinković, ATAImages/Antonio Ahel
 

Ne krije oduševljenje!

- U zadnje vreme, nekolicina bliskih prijatelja su mi nekako „usput“ rekli da me je gospodin Ivan (bivša grupa „Legende“) pominjao u jednoj emisiji. Od svih obaveza koje imam, nisam odmah mogao ispratiti o čemu se tačno radi i koja je to emisija. Danas sam pogledao ceo Ivanov intervju, gde je čovek koji je za mene jedan od najvećih umetnika i kolega, počeo u jednom trenutku da me hvali i to nekako iskreno i od srca - poručio je Ibro ne skrivajući svoju sreću, pa dodao:

- Ovo je zaista velika satisfakcija za svakog mladog interperatora.

Podsetimo, Ibro Bublin je nedavno objavio novu pesmu, zbog čega tek ne skida osmeh sa lica. Mnogi su, međutim, pomislili da je nova ljubav u pitanju.

– Razlog je nova pesma, a što se tiče zaljubljenosti, to ću možda nekada javno reći. Ja sam uvek zaljubljen. Meni nije teško da budem u vezi kada imam devojku pored sebe koja razume moj posao. Dovoljno je da mi kaže: „Idi, srećo, radi, dođi na vreme i donesi pare" - kazao je on kroz smeh, prenosi „Grand onlajn".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike