Kako su Bublina roditelji u stvari „gurnuli" u pevače: Tad je imao svega pet godina!

03.02.2022

22:49

0

Talentovani Sarajlija gotovo da je stasao pred kamerama

Kako su Bublina roditelji u stvari „gurnuli" u pevače: Tad je imao svega pet godina!
grand_specijal_24012019_0035 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Posebno nakon pobede u „Zvezdama Granda", mladom Ibru Bublinu su mnogi predviđali blistavu karijeru. Njemu, sa druge strane, tada stečena popularnost nije nimalo smetala - pošto je suštinski i porastao pred kamerama.

Danas smatra da je daleko zreliji kako fizički, tako i mentalno u odnosu na period kada je trijumfovao u čuvenom talent-šouu.

-  U novu godinu ušao sam pametniji, sigurniji, sa više samopouzdanja. Godine čine svoje... Sve ide kako treba, hvala Bogu. Sad osećam da sam stao čvrsto na zemlju i koračam ka cilju, ali nigde ne žurim. Znate šta, neće doći slava ako se ne boriš za nju, a ja sam mlad, borim se i sigurnim korakom idem ka cilju - ispričao je Ibro, koji je od početka svoje karijere veran narodnoj muzici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ibro Bublin (@ibro_bublin)

 

Podrška roditelja

Bublin je odmalena važio za veliki talenat, pa su ga roditelji još tad „bacili" na takmičenja na raznim muzičkim festivalima. Iz tog razloga, voditelj „Grand parade", gde je i gostovao, uporedio ga je sa poznatom svetskom zvezdom.

- Pa ti kao Britni Spirs - našalio se on, što je pevač zatim i potvrdio.

- Sa pet, šest godina roditelji su me „gurnuli" na scenu, jer su smatrali da ja to mogu i osećalo se da ću se baviti muzikom. I dok su se moji vršnjaci igrali sa igračkama, ja sam dobijao klavijature, sintisajzer i nisam se pokajao. Drago mi je što od vas čujem da rastem u dobrog čoveka - izjavio je Ibro.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ibro Bublin (@ibro_bublin)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike