Priče iz voznog parka Miloša Bojanića: Pevač s ponosom o svoja četiri oldtajmera u garaži kod Sremske Kamenice!

15.12.2022

18:31

0

O njima brine sam, a tek posebnima ih nekada daje na korišćenje

Priče iz voznog parka Miloša Bojanića: Pevač s ponosom o svoja četiri oldtajmera u garaži kod Sremske Kamenice!
Miloš Bojanić - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Miloš Bojanić, za kog javnost dobro zna da uživa u podizanju ogromnih kuća na raznim lokacijama, svoje slobodno vreme ispunjava još jednim skupim hobijem. U pitanju je kupovina i restauracija starih automobila, o kojima posle sam brine u svojoj garaži kraj Sremske Kamenice. 

Ovaj hobi je, inače, donekle pretvorio i u biznis - kako je počeo da za specijalne prilike pojedincima daje svoje oldtajmere na korišćenje. 

- Imam četiri oldtajmera koje održavam, ali nije važno koliko ih imam, koliko je važno da sve radim sam – počeo je Miloš, prenosi „Grand onlajn", a pevač je nastavio o tome kako iznajmljuje svoje „ljubimce" za potrebe snimanja spotova, svadbe i druge prilike.

Tako je svojevremeno potpuno iznenadio mladence na jednom venčanju, kada se još pojavio i u ulozi vozača.

- Isključivo dobrim prijateljima ustupljujem svoje oldtajmere, čak sam nedavno lično ja vozio mladence, jer je reč o prijatelju. Pitao me je za oltajmera za svadbu i kaže ko će biti vozač, ja mu kažem ja, te će on: „Gde, bre, ti da voziš?", reko': „Ja ću da vozim mladu i kad bude ulazila u moj auto, ja ću da joj otpevam ,Kćeri moja" i tako je i bilo. Auto ima američke tablice i ne može niko drugi sem mene da ga vozi - objasnio je Bojanić. 

Inače, Bojanić kaže da i te kako bira gde, kako i koliko će da nastupa, ali da mu posebno zadovoljstvo pričinjava što ga u moru drugih popularnih pevača svakako traže da baš svojim glasom ulepša neko veselje.

Miloš Bojanić, ATAImages/Antonio Ahel
 

„Više mi nije do pevanja!"

- Kada me neko pozove na veselje, a dosta njih me traži, ja to ne mogu da odbijem i ne kažem cenu. Nedavno sam pogodio svadbu, zvao me je komšija i moj obožavalac i pitao me je da budem gost iznenađenja, rekao sam da nema problema. Pitao me je koliko košta, ja mu rekao ništa, on se začudio. Ima neku cenu, ali ja kad završim sve, ti ćeš mi od srca dati koliko misliš, tako sam mu rekao. Verujte da mi više daju nego što mislim. Nisam želeo to da tako koristim, ali da ne budem lažno skroman, tu sam skroman jer mi više nije do pevanja, do novca, to je sad zadovoljstvo. Takve ljude ne mogu da odbijem – naglasio je on, prenose pomenuti mediji. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike