Miloš Bojanić morao da vozi kamion kod sina u firmi: Mikica popije nekad malo više, ali su mi obojica sinova vredni i porodični ljudi!

23.11.2022

07:30

0

Pevač je otvorio dušu i o unučićima, ali i o snajkama

Miloš Bojanić morao da vozi kamion kod sina u firmi: Mikica popije nekad malo više, ali su mi obojica sinova vredni i porodični ljudi!
Mikica Bojanić i Miloš Bojanić - Copyright ATAImages/G.G./Antonio Ahel

Pevač Miloš Bojanić poznat je po brojnim hitovima i luksuznim nekretninama, a u poslednje vreme više govori o svom privatnom životu koji intrigira javnost.

Ipak, pažnju medija sve više imaju i njegovi sinovi Bane i Mikica, koji je trenutno u jednom rijalitiju. Oni su mnogo puta govorili o poznatom ocu, ali on nije odavno pričao o njima. Sada je u razgovoru za 24sedam otvorio dušu o naslednicima, ali i snajkama, unucima, a zatim i o estradnim temama.

ATAImages/Antonio Ahel
Miloš Bojanić

Pevač će u Novu 2023. godinu ući radno, i to u Čikagu, ovom prilikom u razgovoru za naš portal progovorio je o sinu Mikici, koji je svojevremeno imao kamionsku kompaniju u Kanadi. Mikica je imao četiri kamiona i vozače koji su radili za njega, a povremeno kada se neki vozač razboli, kamione su vozili i Miloš i njegov sin koji je bio na čelu firme, ispričao nam je pevač.

Sin Mikica se sa porodicom vratio u Srbiju

Mikica sa svojom izabranicom Dušicom ima troje dece, koji su se sa roditeljima nakon života u Kanadi vratili za Srbiju, gde već dve godine žive i idu u školu. Bojanić ističe da se odlično slaže sa unucima, ali da ni u jednom od njih još uvek ne vidi svog naslednika u poslu.

- Mikica ima troje dece. Odlično se družimo, ali još su mladi, nisu se još na tu temu ofirali. Oni su u Srbiji već dve godine, žive ovde, idu u školu, sve je super - počeo je Bojanić.

S obzirom da nema svoje ćerke, pevač kaže da sa snajkama ima odlične odnose, te da ih gleda kao svoje ćerke.

Ima mnogo prijatelja na estradi

Miloš ističe da u poslednje vreme nema mnogo vremena za druženje sa kolegama, ali da na estradi, i te kako ima onih sa kojima se rado čuje i popije kafu kada je u mogućnosti.

- S obzirom na to da su oni većinom u Beogradu, a ja u Novom Sadu, a i mnogo sam zauzet u poslednje vreme, tako da slabo. Blizak sam sa celom ekipom koja je ranije bila dole na moru... Sale Popović, Suzana Jovanović, Zlata Petrović, Viki Miljković, Goca Božinovska, Goca Lazarević mi je draga, ona mi je pružila veliku podršku na samom početku moje karijere - priča Miloš za 24sedam i nastavlja:

- Onda zemljak moj Mitar Mirić, Sanja Đorđević, Lepa Brena i mnogi drugi. Družili smo se tamo, to je bilo ludilo. Kasnije sam se okrenuo na drugu stranu, više turizmu. Svako na svoju stranu, nemamo problema, svi su mi podjednako dragi. Posebno izdvajam mog idola Nedeljka Bilkića koji mi je od detinjstva bio i ostao drag.

Ponosan je na oba sina

Miloš u oba sina prepoznaje svoje muzičke naslednike, jer kako kaže, Bane je nasledio njegove glasovne mogućnosti, dok Mikica ima njegovu dušu, emotivac je: 'Kad ih spojim obojicu, to sam ja!'

Pevač je od samog rođenja svojih sinova ponosan na obojicu, jer kako kaže, to su momci koji su rasli pored uspešnog oca. Kasnije kad im je karijera bila u usponu, nikada se nisu promenili do dana današnjeg. 

- Nijedan ne puši, nijedan ne pije... Mikica voli da popije malo više ponekad, o ostalim supstancama nema potrebe da govorim. Vredni su, porodični ljudi, dobri očevi, dobri muževi, tako da sve je to za ponos - dodaje Miloš.

Bojanić je izuzetno ponosan na unuke, a Mikičin četrnaestogodišnji sin ga je uveliko obišao kada je visina u pitanju. Kako kaže, povukao je na porodicu Mikičine supruge.

Instagram printscreen/mikicabojanic
Miloš Bojanić i njegov sin Mikica

- Mikičin stariji sin igra košarku, on je već sada visok 190 centimetara, a ima četrnaest godina. Majka mu je Dalmatinka, kod nje u porodici nema niko ispod 190. Tako da je genetski povukao na njih, a ni Mikica nije nizak. Pokušavale su i Banetove ćerke, bavile su se sportom, nisu bile na ulici i po nekim kafićima - ističe folker.

Pevač nikada na svojoj koži nije osetio da mu deca nešto zameraju, a za kraj se prisetio i svojih početaka, koji nimalo nisu bili laki.

- Koliko se sećam, moj put je bio grčevit, ispravan, glasan i jasan. Samo sam pevao i radio, to je moj život - zaključio je Miloš Bojanić za 24sedam.

Podsetimo, Milošev sin Mikica Bojanić nakon života u Kanadi, sa svojom porodicom pre dve godine vratio se u Srbiju. Nedavno je proslavio i četrnaest godina bračnog života sa svojom suprugom Dušicom koja mu je podarila troje dece. Sudbinska ljubav dogodila im se u Americi gde je pevač bio na turneji, a nakon samo tri meseca zabavljanja znao je da je ona "ta". Dok sa druge strane, stariji sin, Bane Bojanić, ima ćerke. Jednoj od njih nedavno je proslavio punoletstvo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike