Godinama su na ratnoj nozi, a sada otkriveno da je Miloš Bojanić pevao na svadbi ćerke Zorice Brunclik: Oboje su plakali!

08.12.2022

19:28

0

Svi pamte njihove žustre svađe, a malo ko zna za ovaj emotivni trenutak odavno posvađanih kolega

Godinama su na ratnoj nozi, a sada otkriveno da je Miloš Bojanić pevao na svadbi ćerke Zorice Brunclik: Oboje su plakali!
Miloš Bojanić i Zorica Brunclik - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevač Miloš Bojanić iza sebe ima godine iskustva i bogatu karijeru. Poznat je po brojnim hitovima narodne muzike i luksuznim nekretninama.

Miloš je nedavno za naš portal progovorio o porodici, sinovima Mikici i Banetu, unucima i njihovom životu u Americi. Pevač se odlično slaže sa snajama, a ponosan je što su sinovi krenuli njegovim stopama.

Pevač ne krije da je veliki emotivac, a neretko je znao da pusti pokoju suzu pevajući emotivne pesme po raznim svadbama i veseljima. Jedna od tih numera jeste i njegova pesma ''Ćeri moja mila''.

Amir Hamzagic/ATAImages
Miloš Bojanić

- Moja pesma ''Ćeri moja mila'' namenjena je za ćerku koja se udaje, koju je inače napisao Siniša Tufegdžić. Pevao sam je ne znam ni sam koliko puta. I da vam ispričam jednu situaciju… Izvode mladu dok ja pevam, plače mladina majka, plače svekrva, jer prosto takva je atmosfera kada vidite suze jedni drugih, ali plačem i ja. Ipak, ono što je najčudnije u tome je što nijedna mlada do sada nije pustila suzu, ne znam kako se to dešava - zbunjeno je ispričao Miloš Bojanić.

- Ljudima dok me ne upoznaju budem malo odbojan, a kada upoznaju moju dušu ne bude im dobro, shvate da sam ja veliki emotivac. Ja čim vidim da neko plače, ni ne znam razlog, počnem i ja da plačem - izjavio je pevač, koji pamti i emotivan trenutak kada je Zorica Brunclik udavala ćerku.

- Zorica je želela da joj otpevam 'Miljo, Miljana' i da njenu ćerku izvedu iz sobe sa mojom pesmom 'Ćeri moja mila'. Ona i ja klečimo, pevamo, plačemo, kad njena ćerka izlazi i ništa, nema suza. To nije jasno - i dalje se pita Bojanić, koji je godinama u srećnom braku sa suprugom Brankom.

Z. K. Munja/ATAImages
Miloš Bojanić

Podsetimo, Miloš Bojanić i Zorica Brunclik su bili i dobrim odnosima, sve dok se nisu zajedno našli u jednom rijaliti formatu 2010. godine, a njihove epohalne svađe prepričavaju se i dan danas. Međutim, pevačica je nedavno istakla da se danas smeje ovim doskočicama, te veruje da kada bi negde srela Bojanića, uredno bi se javili jedno drugom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike