Ne žuri mi se, ali ću je se rešiti! Ovako izgleda kuća koju Miloš Bojanić prodaje u Bijeljini (FOTO)

22.02.2021

08:15 >> 10:17

0

Svestan je da nekretnina propada ukoliko niko ne brine o njoj, a kako on za održavanje nema vremena, svakako teška srca doneo je ovakvu odluku

Ne žuri mi se, ali ću je se rešiti! Ovako izgleda kuća koju Miloš Bojanić prodaje u Bijeljini (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Sredinom prošle godine odjeknula je vest o tome kako folker Miloš Bojanić prodaje kuću u Bijeljini. Pevač, rodom iz Ruhotine nadomak ovog grada, oglasio je i te kako luksuzni dom i od tada strpljivo čeka da naiđe onaj kome bi ga ustupio. Ova odluka, pak, za njega nije bila nimalo laka. Naime, kao čovek poznat i po tome što podiže i kupuje kuće, teško je „okrenuo glavu” od velelepne vile iz rodnog kraja, iza raskošne kovane ograde. Međutim, svestan da kuća propada ukoliko niko ne brine o njoj, a kako on to ne stiže – ovo je za njega zapravo bilo najsrećnije rešenje situacije.

Miloš Bojanić, kako je sam svojevremeno pobrojao, ima nekoliko kuća drugim državama, pored dve nekretnine u Novom Sadu. Po čitavo leto, s druge strane, ume da provede u Crnoj Gori gde ima hotel, u Beogradu ima i stan i kuću, a zbog sinova je često i u Americi, te je zapravo jedini razlog zašto prodaje kuću u Bijeljini – to što ne stiže da tamo ode i da je održava. Kada smo ga upitali da li taj proces i dalje traje, rekao je za 24sedam:

– Da, ta kuća se prodaje (i dalje). Ima interesenata, ali nisam još prodao. Ne žurim. Uopšte. Ali, prodajem, hoću da se toga rešim – kratko je potvrdio Bojanić.

Kuća, gledano s ulice, izgleda kao dvorac iz bajke. Folker je i inače poznat po vrlo specifičnom ukusu kada su nekretnine u pitanju – te i ne čudi što je iskoristio svaki pedalj zemlje za ovo ovako masivno zdanje. Kuća je bela, sa crvenim krovom i ima prostorija koje su u potkrovlju. Pojedini prozori su lučni, što samo pokazuje da je iznutra uređena u specigičnom stilu, a da on apsolutno ništa nije prepustio slučaju – sve mora da se slaže! Na ulazu, međutim, stoji znak da je kuća na prodaju i trenutno tamo nema žive duše.

Inače, na prvi pogled, zbog kupastog krova, kuća liči na pevačev nekadašnji „dvorac” koji je imao na obroncima Fruške Gore, nedaleko od Sremske Kamenice. Takav krov je, kao veliki esteta, priznao je svojevremeno, namerno uradio – kako bi se kuća razlikovala od drugih. U uređivanje tog doma bio je dao milion i po evra, ali ga je prodao po tri puta nižoj ceni, prenosili su mediji. U tu kuću, inače, želeći bazen po svaku cenu – „doneo” je jedan iz Kine i tek tada bio zadovoljan, a prethodnu kuću je podao samo zato što u njoj za bazen nije bilo mesta.

Što se ove u Bijeljini tiče, koja je sada oglašena, po prodaji mu je u planu da na svom placu izgradi omanju, montažnu kuću (kako neće prodati baš čitav plac). Tu je, na kraju dana, odrastao i nosi iz tog mesta lepa sećanja, pričao je protekle godine medijima, te ne bi da baš u potpunosti „nestane” odatle.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike