Supruga Mihajla Šaulića pokazala trudnički stomak: Budući tata ljubi suprugu u rame (FOTO)

13.12.2022

15:44

1

Mihajlo i njegova supruga će se kroz nekoliko meseci ostvariti u najlepšoj životnoj ulozi

Supruga Mihajla Šaulića pokazala trudnički stomak: Budući tata ljubi suprugu u rame (FOTO)
Mihajlo i Marina Šaulić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Generalni konzul Republike Srbije u Cirihu Mihajlo Šaulić i sin Šabana Šaulića nedavno se zakleo na večnu ljubav izabranici Marini koja će mu uskoro podariti dete.

Budući roditelji sa nestrpljenjem iščekuju prinovu, a na Instagramu je osvanula prva fotografija na kojoj se vidi trudnički stomak Šaulićeve supruge. 

Iako Mihajlo i Marina čuvaju svoj privatni život daleko od očiju javnosti, Šaulićeva supruga neretko voli romantične i porodične trenutke da podeli sa pratiocima na Instagramu. Pa otuda i najnovija fotografija na kojoj par pozira ispred ogledala, dok se Marini vidi trudnički stomak, nimalo ne čudi.  

 

 

Šabanov naslednik na fotografiji stoji iza svoje izabranice i ljubi je u rame, dok ona ne skida osmeh sa lica. U opisu fotografije Marina je stavila M i emotikon srca. 

Podsetimo, Mihajlo i Marina su subodnosno "da" izgovorili krajem septembra, a gala svadbeno slavlje su napravili u jednom prestižnom hotelu u Beogradu. Ovom važnom danu za porodicu Šaulić, prisustvovale su brojne zvanice iz javnog sveta

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike