Ovako se provodi trudna verenica Mihajla Šaulića pred samu svadbu: Drugarice joj organizovale "devojačko putovanje" iz snova (FOTO)

24.09.2022

13:44

0

Autor: Marija Mitić

Njen trudnički stomačić na ovim fotografijama došao je do izražaja

Ovako se provodi trudna verenica Mihajla Šaulića pred samu svadbu: Drugarice joj organizovale "devojačko putovanje" iz snova (FOTO)
Mihajlo Šaulić i Marina Šaulić - Copyright Instagram screenshot / marina12_______

Naslednik Šabana Šualića, Mihajlo i njegova izabranica Marina Velimirović, sutra će stati na ludi kamen. Veliku svadbu njihovi prijatelji i familija sa nestrpljenjem očekuju, a sada je zaljubljeni par pokazao i kako provodi vreme pred samo venčanje.

Naime, Mihajlova izabranica Marina kraj nedelje provela je sa svojim prijateljicama gde im je priredila "devojačko veče" za pamćenje. Šest devojaka na čelu sa budućom mladom, nekoliko dana proslavljalo je Marininu udaju u Italiji, a sve lepe uspomene i trenutke ona je podelila sa pratiocima na Instagramu.

 

 

Osim prelepih predela zabeleženih kamerom, na setu ovih fotografija do izražaja je došao Marinin sada i te kako vidljiv trudnički stomačić, na konto čega je dobila komplimente u komentarima.

Marina je jedno veče nosila veo i belu haljinu poput venčanice, a kakva će biti sutra, na pravom venčanju, ostaje da vidimo.

 

 

Podsećanja radi, Mihajlo i njegova izabranica izgovoriće jedno drugom sudbonosno „da" u jednom poznatom prestoničkom hotelu, sutra, 25. septembra, a na slavlje su pozvali najbliže prijatelje i članove porodice. 

Marina Velimirović radi kao vaspitačica u jednoj privatnoj predškolskoj ustanovi u Beogradu, čija je inače i vlasnica, a priča se i da je iz dobre, poštene i imućne porodice, kao i da su je Šaulići brzo prihvatili. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike