Oni zabavljaju goste na svadbi Mihajla Šaulića: Troje dobro poznatih faca, a jedan od njih je pevao Šabanov hit za prvi ples mladenaca

25.09.2022

18:36

2

Pored njih, mikrofona će se latiti i brojne zvanice sa estrade

Oni zabavljaju goste na svadbi Mihajla Šaulića: Troje dobro poznatih faca, a jedan od njih je pevao Šabanov hit za prvi ples mladenaca
Mihajlo i Marina Šaulić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Mihajlo Šaulić i njegova izabranica Marina danas su se venčali pred oko 400 prijatelja i članova porodice i familije. Oni su priredili svadbeno veselje u jednom prestoničkom hotelu, a sve je bilo gala.

Na svadbi su se našle brojne kolege pokojnog Šabana Šaulića, koji će se sigurno latiti mikrofona, ali su troje njih posebno angažovani da zabavljaju goste. 

U pitanju su Nenad Manojlović, inače dugogodišnji pevač, učesnik "Zvezda Granda", ali i poznat kao brat Rade Manojlović, te pevačice Aleksandra Bursać i Bojana Barjaktarević.

Nenad je, čak, otpevao mladencima pesmu za prvi ples. Oni su izabrali veliki Šabanov hit "Verujem u ljubav".

Najemotivnija u tim trenucima bila je Šabanova udovica Goca, koja nije mogla da zadrži suze.

Podsetimo, na slavlju su i brojna imena sa naše estradne scene - Zorica Brunclik i Kemiš, Saša Matić, Ceca Ražnatović sa ćerkom Anastasijom, Ana Bekuta, Mirko Kodić, Emir Habibović i Tamara Selimović i mnogi drugi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike